Dobré ránko. Budem mať 33 rokov a som v 35 tt a 5 deň. Čakám tretie dieťa. Na odporúčanie môjho gynekológa som podpísala sterilizáciu pri sekcii ďalšie deti už nepripadájú do úvahy. . . Prosím vás skúsenosti?
Koľko trvá pri sekcii?
Ako to robia ?
Len vcelkovej anestézii?
Zmenil sa Váš pohľad alebo chuť na intimnosti
s partnerom?
A čo menštruácia zmenilo sa aj to ? Ďakujem Vám za odpovede .
Aj mne to takto robili, ziadna zmena, pri sekcii to bolo par minutiek naviac.
@ikonica ďakujem Vám za odpoveď. Žiadosť mam vypisanu aj sumu už viem koľko treba pripraviť. Len akosi som sa zabudla opýtať čo všetko to obnáša. A radšej mám ak stým niekto prešiel respektíve skúsenosti.
@pininka1 ďakujem Vám. Tak sa nemusím až tak báť lebo moje predstavy boli hororové.
@herminka26 vobec nie. Drzim prsty
@pininka1 ďakujem pekne.
@herminka26 nič sa nemení, len to, že si užívaš bez toho, aby sa niekto z vás ovládal 🤣
@tosomja ďakujem za odpoved 😀
Dobrý večer. Môžem sa opýtať koľko sa platí za sterilizáciu? Tiež som ju mala navrhnutú. Len ešte niesom rozhodnuta na 100%
Ďakujem
@ikonica ja môžem len sekciou mam ju plánovanú 3 x a 70 eur .
Dobrý deň Maminký hlásim až teraz . Môj pôrod. teda -sekcia dopadol skvelé . Pri sekcii mi urobili aj sterilizáciu. Veľmi som sa bála ale mali ste pravdu nič to nieje a je to len pár minútová záležitosť. Zaplatila som 70 e. DAKUJEM vám 🙂 😊
Sterilizacia nijako neovplyvni libido ci menzes... Hormony nadalej pracuju ako predtym... Ide len o mechanicke prerusenie vajcovodu... Bud sa vajcovod prestrihne alebo sa podviaze... Je to parminutova zalezitost a ak sa vykonava v ramci sekcie, tak sa robi bud v celkovej anesteze alebo spinale... Podla toho aku si vyberies pred sekciou alebo aku ti odporuci lekar na zaklade zdravotneho stavu... Ziadost sa vypisuje najneskor mesiac pred planovanym zakrokom, ale este pred operaciou sa ta budu pytat, ci si si to nerozmyslela.