Dobrý deň. Nájdu sa tu žienky ktoré podstúpili sterilizáciu? Chcem sa opýtať ako sa cítia ci maju nejaké vedľajšie účinky ako reaguje telo na takýto zakrok
@alenavojtekova som 9 mesiacov po...nič co by som pred tým nemala nepocitujem...všetko je tak ako pred tym😄len stým rozdielom, že pevné verím, že sa nemusím obávať 😉
Som 7 rokov po a nic, žiadne vedľajšie účinky, žiadne obmedzenia vsetko vrátane menzes ako som mala predtým.
@alenavojtekova ak máš obavy nech ide manžel na vazektomiu
@dzescebuly to by som bola radšej aby šiel on ale jeho KK lekárovi nedotiahnem☹️
Ďakujem za odpoveď. Mi už máme 3 deti a ja už ďalšie nechcem aj vek už mám 42r. A stále stresovať kazdy mesiac už nechcem. Ďakujem
@alenavojtekova ahoj mne robili steriluzaciu v utorok v Bory
@katusik7 ahoj môžem sa spýtať na cenu ? Koľko sa platí na Boroch chcem ísť tam rodiť 3 cisársky a doktorka už odporučila aj sterilizáciu
Neviem aké máš na mysli vedľajšie účinky. Ide len o prerušenie alebo odstránenie (ako v ktorom zariadení) vajickovodov. Je to krátky, rýchly a pomerne bezpečný zákrok v celkovej anestéze, jediné komplikácie vyplývajú z operačného výkonu všeobecne a aj to naozaj zriedkavo.