Zeny vcera som mala poradnu. Po poradni mi zazvonil telefon a v nom moja gynekologicka, ze zabudla mi povedať, resp. sa ma opýtať, ci sms uz spolu riešili sterilizáciu. Hovorim ze nie. A ona začala ze tým padom ze asi budem rodit 2.sekciou tam uz je to indikácia a mam sa rozhodnúť bla bla a na konci ze ale žiadosť mi
30 dní pred porodom. A ja som ostala len taka, ze ako? Ze preco mi to hovori 24.augusta ked mam termin 21.septembra a dokonca mam ist do nemocnice buduci tyzden naplánovať cisarak, ktory bude pochopitelne skor nez toho 21.9.? Som zmätená z tejto informácie.
@janka2000 no ale ja nechapem preco mi tuto info nepovedala skor na poradniach. Zavolala mi to dodatocne a neskoro. Ved ja uz 30 dnovu lehotu nestíham aj keby chcem. O to mi ide.
Mna sa to napr pytali v den prijmu do porodnice na planovany cisarak. Reku mne to nikto nespominal. S dvojmi vajcovodmi sa nedarilo,po mimomaternicovom mam len jeden. A deti po ivf aj tak takze som si nedala.
však to sa jej spýtaj či to bolo zámerne alebo nie
Hej, potrebujes 30 dni 🙂 ja som mala 28 😂😂😂😂 a mala som smolu. Cisarak mi naplanovali na 3.4, nechceli cakat na dalsie 2 dni, uz som sa otvarala
Ja som si podala žiadosť koncom januára a sekciu som mala mala začiatkom februára. Možno 10 dní rozdiel medzi tým. Povedali mi, že stačí mať na tej žiadosti spätný dátum aby sedelo tých 30 dní. Sterilizáciu mi urobili
Neviem preco riesi pri 2.sc...u mna to riesili az pred 3.sc...a to sa ma primar vramci predopetacneho pytal, ci chcem sterilizaciu. Povedala som, ze nie a viac sa o tom nebavilo.