Sterilizácia mimo pôrodu

mslt
4. nov 2022

Prosím ak má niekto skúsenosť zo sterilizáciou mimo pôrodu. Zaujímalo by ma predoperacne vysetrenie...interné + anestézia. Ako sa to hradí, myslím ako samoplatca alebo zo zdravotného poistenia. Ďakujem za reakcie.

doriiis
4. nov 2022

Pripnem sa,lebo nad tým uvažujem aj ja

e1i
4. nov 2022

@mslt určite ako samoplatca. Ceny ako kde, musis sa informovať tam kde to chceš podstúpiť

pupava36
15. mar 2023

@mslt pokial to chces tak ze v klasickej nemocnici tak to stoji 300€, potrebujes si vyziadat papiere od svojho gynekologa, ten ti ich na tvoju ziadost vystavi, upozorni ta na vsetky mozne komplikacie ktkre sa mozu ale nemusia udiat pocas zakroku, pojdete stymi papiermi do nemocnice kde chcete mat zakrok vykonany, tam musi zasadnut konzilium pojdete tam na vysetrenie na gyndu potom pojdete tusim prednostovi ten ti povie ci to schvali alebo nie, potom to poslu do poistovne tam maju 30 dni na schvalenie ale moze sa aj stat ze ti ziadost neschvalia. Ale ked toto vsetko chces obist a nechce sa ti lietat pod lekaroch a cakat na schvalenie z poistovne, staci si najst sukromnu kliniku kde ti to spravia takmer na pockanie. Napises si len ziadost o sterilizaciu zaplatis si poplatok ktory si za to pytaju ( sukromne kliniky maju ceny od 500€ do 700€, ja som platila cca 540€) ziadost mas po 30 dnoch automaticky schvalenu, potom by si len zavolala za termin a ten ti daju takmer hned. Takze je to na tebe ako sa rozhodnes, ci nemocnica alebo sukromna klinika kde je to rychlejsie.