Ahojte , chystám sa na sterilizáciu, blíži sa mi dátum a začínam mať a toho mierny strach. 😬Tak sa Vás chcem opýtať , aký je to pocit a hlavne ako si užívate po sterilizacii sex? Nastala nejaká zmena ?
Ďakujem 🙂
Myslis vazektomiu? Moj muz to ma za sebou, rozdiel ziadny, akurat ziadne stresy ohladom mozneho tehotenstva. A ja nemusim tlacit tabletky do seba.
videla som na instagrame jeden mlady, bezetny par, kde muz podstupil vazektomiu, ale neviem najst aky maju nick, tam to rozoberal, ze to bol v pohode zakrok a nic ho nebolelo, akurat nejake 3-4 mesiace si este museli dat pozor pri sexe
Áno myslím vazektomiu, ďakujem za info.
Muž to podstúpil,pár dní po zákroku už ani nevedel,že niečo absolvoval, samozrejme dodržiaval pokyny,chodil na kontrolu. Nijaké iné problémy nie sú ani zmeny
Preco si sa rozhodol pre vazektomiu? Mas uz konecny deti? Nezvazoval si kondom? Ja ako muz by som sa na toto nikdy nedal nahovorit. Hlavne, ked existuju kondomy. Pocul si uz aj o rizikach vazektomie? O bolesti, ktora moze pretrvavat cely zivot?
@pr85 Rozhodol som sa lebo áno už mám deti a nechcem ďalšie , poznám kondómy ale nikdy som ich nenosil rád... Asi som v tomto divný. Nechceme mať o pár rokov mať ďalšie dieťa. Nenechal som sa nahovoriť je to moje rozhodnutie lebo nechcem tiapit ženu liekmi alebo inými hormonálnymi bombami ktoré musí brať. Keď je hormonálne rozbitá tak to nieje ono😅🙈.
Preto som sem položil tú otázku aké je to potom lebo áno bojím sa že už ja nebudem ako pred tým, neviem o žiadnych bolestiach ktoré môžu byť tak ak o niečom vieš napíš mi to alebo mi pošli link. Ďakujem.
@autor Klobúk dole, že si sa na to dal. Kamarát môjho muža to pred x rokmi podstúpil, už mali 2 deti, viac nechceli, mal len niečo po 30 keď mu robili zákrok. Avšak stalo sa ze asi po 5 rokoch sa rozviedli, on si neskôr našiel novú partnerku, bezdetnu, a zrazu bol v situácii, že žena ktorú miloval veľmi túžila po vlastnom dieťatku a on už nebol schopný jej to prirodzene splniť. Poviem ti tie výčitky co mal sám voči sebe boli hrozne🙈nakoniec podstúpili IVF,musel absolvovať nejakú operáciu, kde mu spermie vyberali priamo zo semenníkov, zabudla som ako sa to volalo, našťastie sa za darilo a majú malé babo a čakajú druhé. Len tie stresy okolo a ta hromada peňazí...
Nechcem ta odhovárať, len aj takéto veci sa stávajú 😊
@autor tak o tých bolestiach napr. toto: https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/...
Ja som zena a tiez idem budúci týždeň na sterilku...uz sa tesim 🙃
@katariinam odvazna si, drzim palce
@zobaka diky
@lentilka78 ja už mám po 30 tke dávno 😅 deti mám viac ako dve 😁. Svoju ženu milujem a obaja sme sa zhodli že nechceme viac detí. Nepredpokladám že v budúcnosti by som mal inú partnerku tak toho scenára sa nebojím 🙂
@pr85 čo som čítal tak áno môže to nastať ale je to na psychickej báze skôr. Toho sa nebojím až tak keďže viem že je to dobrá voľba a nebudem ľutovať .😁
Podotýkam som chlap , tak ak máte skúsenosti aj ženy s partnermi tak povedzte ako to majú oni. Ďakujem.