Ahojte, poznáte alebo máte niekto osobnú skúsenosť, že ste boli po sterilizácii a boli ste tehotné?
sterilizácia bola vykonaná pred rokom a menzes teraz mešká...
Poznam len pripad, kde to bolo opacne.. styri roky od vasektomie tehotna... kym sa babo nenarodilo a nespravili testy DNA jej to neveril 🙄
@anjelicek26 to je veľmi smutné 😔 ani nevie, či po tomto by som chcela pokračovať vo vzťahu s takým partnerom....
@bolarazjedna nepokracovali, ten vztah to neustal... velmi ju tym ponizil... pritom stacilo ist k urologovi a spravit kontrolu, ci tam nie su spermie vo vzorke...
Nepoznám, ale raz mi gynekológ hovoril že mali pacientku čo bola po sterilizácii a zostala tehotná
@bolarazjedna a preco, tiez by som neverila ako muz ked raz som postupil tento zakrok, prve Co by mi napadlo ze ma Zena podvadza, ale samozrejme bybsom to riesila so zenou z pozicie chlapa, a dala si po narodeni DNA, a to by sa nemohla Zena vobc hnevat kedze ma vazektomiu.
@riyadh no neviem... Pred takým zákrokom hádam každého informujú, že ani to není úplne stopercentné....a ja teda neviem, po x rokoch má môže manžel poznať natoľko, že vie, že nikdy by som ho nepodviedla, u mňa je to zivotná zásada, aj otázka viery, takže by ma to veľmi mrzelo, keby mi neveril.
Pocula som. Nemam overene.