Sterilizácia a tehotenstvo

lejka218
19. sep 2023

Ahojte, poznáte alebo máte niekto osobnú skúsenosť, že ste boli po sterilizácii a boli ste tehotné?
sterilizácia bola vykonaná pred rokom a menzes teraz mešká...

ivangeline
19. sep 2023

Pocula som. Nemam overene.

anjelicek26
19. sep 2023

Poznam len pripad, kde to bolo opacne.. styri roky od vasektomie tehotna... kym sa babo nenarodilo a nespravili testy DNA jej to neveril 🙄

bolarazjedna
19. sep 2023

@anjelicek26 to je veľmi smutné 😔 ani nevie, či po tomto by som chcela pokračovať vo vzťahu s takým partnerom....

zojanka
19. sep 2023

@lejka218 Poznám taký prípad, žena ostala tehotná pár rokov po sterilizácii a vynosila bábätko. Ale to bude veľká rarita. Ak mešká menzes stačí spraviť test, ale je minimálna šanca že je za tým tehotenstvo.

anjelicek26
19. sep 2023

@bolarazjedna nepokracovali, ten vztah to neustal... velmi ju tym ponizil... pritom stacilo ist k urologovi a spravit kontrolu, ci tam nie su spermie vo vzorke...

lejka218
autor
19. sep 2023

@zojanka no už počkám do rána nech je ranný moč...mala som trochu stres aj dovolenku tak možno je to aj tým...teda stres mám ešte zo zmeny práce

zojanka
19. sep 2023

@lejka218 tak dôvodov prečo mešká môže byť naozaj veľa a tehotenstvo medzi tými poslednými ... neobávala by som sa

beata_k
19. sep 2023

@lejka218 Ano je mozne, znova otehotniet. Je mozne, ze vajcovody mozu opat zrast. Preto by sa mali odstranovat cele.

subartic
19. sep 2023

@lejka218 neviem koĺko máš rokov ale môže to byť aj začiatok perimenopauzy .

lejka218
autor
19. sep 2023

@subartic to som ešte nepočula..

subartic
19. sep 2023

@lejka218 no to je obdobie pred menopauzou , začína to vynechávaním menzesu . Preto sa ťa pýtam na vek .

mimikarol
19. sep 2023

Nepoznám, ale raz mi gynekológ hovoril že mali pacientku čo bola po sterilizácii a zostala tehotná

riyadh
19. sep 2023

@bolarazjedna a preco, tiez by som neverila ako muz ked raz som postupil tento zakrok, prve Co by mi napadlo ze ma Zena podvadza, ale samozrejme bybsom to riesila so zenou z pozicie chlapa, a dala si po narodeni DNA, a to by sa nemohla Zena vobc hnevat kedze ma vazektomiu.

bolarazjedna
19. sep 2023

@riyadh no neviem... Pred takým zákrokom hádam každého informujú, že ani to není úplne stopercentné....a ja teda neviem, po x rokoch má môže manžel poznať natoľko, že vie, že nikdy by som ho nepodviedla, u mňa je to zivotná zásada, aj otázka viery, takže by ma to veľmi mrzelo, keby mi neveril.