Ahojte, mate niekto skúsenosti so sterilizáciu? Ja by som ju rada podstúpila, kedze viac deti uz neplanujem. Písala som do jedného súkromného zariadenia, zevraj je to 1-dnova chirurgia, najskor treba podstupit konziliarne vysetrenie. Je tu nejaká žienka, ktorá si tym celym presla? Onedlho budem mať po 600nedeli, stále dojcim. Tak hlavne preto ma to zaujima, či mi odporúčate ešte počkať, alebo ako to u Vas prebiehalo reálne. Nie je problém nechať dieta s mužom alebo babkou, s odsatym MM alebo UM, len zas neviem ako dlho by to reálne trvalo, či to nebude príliš. Kľudne aj do súkromnej spravy môžete napísať, budem rada. Ďakujem.
@pininka1 ďakujem, už som zistila, čo som potrebovala. Ono mne asi netreba lístok od gyn, lebo si to budem platiť sama a zasadá tam nejaké konzilium, ktoré to asi schváli. Môj gyn ani neviem, ci by mi také niečo dal, keď ani antikoncepciu nepredpisuje, ani potraty nerobí, ale toto by mu možno nevadilo. Tak zistila som, že 1dnova chirurgia znamená zrejme 24h, takže by som tam po zákroku musela byt celú noc a to neprichádza s tak malým bábätkom do úvahy, budem musieť zrejme počkať.
@travelllerka je tu viacero tem na tuto zalezitost. Mne to robili v ramci cisarskeho, ale co plati je to,ze musis mat mesiac dopredu ziadost podanu, tu ti da tvoj gynekolog a schvaluje ju dane zariadenie kde ides.