Pozdravujem vás dievčatá.
Mam na vás takú otázku. Tie ktoré máte vykonanú sterilizáciu išli by ste do toho znovu? Nezblbol vám po nej cyklus, hormóny a tak všetko okolo toho? A robili ju vám ju rovno pri pôrode?
Momentálne čakáme 4 dieťatko, aj napriek použitému kondómu a tak teda uvažujem o tejto možnosti. HAK kvôli iným zdravotným problémom nemôžem užívať a teda už ani tomu kondómu veľmi neverím...
Ďakujem
Ja som max spokojna, nic mi nezblblo, vsetko ostalo ako bolo. Je to mechanicka zabrana, cize hormony v tom nehraju rolu
Sterilizáciu som si dala urobiť 1 rok po 3. pôrode, keď som dokojila , cca pred 17. rokmi. Najlepšie rozhodnutie, čo som mohla urobiť. Jediná zmena, čo sa po sterilizacii udiala, bola v sexe 😉. Konečne sme si to užívali naplno, kedy sme chceli a bez strachu.
vzdy po sexe si hovorimako dobre,ze sa nemusime chranit. Sla by som znova. je to "luxusna sloboda". Robili mi pri sekcii, tretie dieta, neplatila som nic. Vobec nojak absolutne nijak mi to neovplyvnilo hormony, periodu nic. prestrihnute neviemako sa to vola nema co a ako ovplyvnit. len smelo
Určite áno. Dala som sa sterilizovať pri tretej sekcii. Všetko o k
Asi nie
Naco by som si dala robit sterilku ked ju raz mam vykonanu??? Nemala som po nej ziadne problemi, cyklus mam presny ako švajčiarske hodinky, chut na sex mam este silnejsiu nez v case ked som brala HAK v tedy som ju nemala vobec. Operacny zakrok mi robili cca 2 roky do zadu laparoskopicky v sukromnej klinike.
A prečo nejde muž na vazektomiu? Je to ovela bezpecnejsie.