Ste spokojné s telieskom Dana?

karap
10. apr 2012

Ste s nim spokojne.Nemate:priliz silny,bolestivy menzes?Spinenie medzi menzesmi?Neotehotneli ste s nim?Rozmyslam nad Danou,no pocula som na nu dost zleho,tak neviem....

monickapd
10. apr 2012

Danu neodporucam ani nepriatelovi..mala som ju skoro 5rokov..cely cas spinenie, bolestiva mrcha, no hnus..nikdy viac..

dominka11
10. apr 2012

aj ja nad nou rozmýšlam, moj gyn. ju zase chvalil...a byvaly gyn. nou nebol zasa nadšeny...

lucka1987
10. apr 2012

tiez som premyslala nad danou ... no dr sa stale viac priklana k HAK . co ja nechcem ... bud si dam zaviest antikoncepcnu tycinku do ramena / musim sa s nim o tom este poradit / alebo to necham na klasicke " davanie si pozor"

lian35
10. apr 2012

Danu neodporúčam -nepríjemne zavádzanie a ešte horšie vyberanie-stále som mala špinenie a po roku som ju dala von, lebo sa pridali aj bolesti pri menzes....nikdy viac a za nič na svete.A teraz jeden kladný príklad-moja mamina ju mala 7rokou a bez najmenších problémou,ona bola maximálne spokojná.

mamavera
11. apr 2012

roky s Danou úplne bez problémov, pre časom som ju nahradila Mirenou, tiež absolútne bez problémov

4ocka
11. apr 2012

Ahoj,ja mam mirenu presne rok. Menzes nemam,resp. Dva dni spinim,ale ja este kojim,ked prestanem,vraj bude silnejsi. Bolesti mam asi rri dni pred planovanou"menstruaciou". Zavedenie bolo trochu neprijemne,a v prvy den mi bolo uplne priserne,ale uplne hrozneee..no asi 3 mesiace spinenia,no odvtedy pohodicka.lepsie a lacnejsie nez tabletky...

strawberry17
10. júl 2012

Ked som bola na rizikovom tehu v porodnici bola tam jedna co otehotnela s Danou, a mala strasne problemy, strasne krvacanie, nakoniec potratila 😔 , teraz kamoska co ma Danu tak je asi tehotna 😖 😖 😖 tak som sa sem prisla spytat ci mal niekto podobny problem ze otehotnel s Danou a ci tehu prebehlo ok. Okrem toho mala problemy s tou F´Danou od zaciatku, ze mala medzikrvacanie, bolesti, atd, ked sa na to pytala doktora, povedal, ze to nemoze byt z tej Dany 😖

asimon
10. júl 2012

Ked som chodila na zdravotnu lekar gynekolog nas na predmete gynekologia a porodnictvo upozornil ze DANA nie je Dobra A N eskodna Antikoncepcia ale SASA Skareda A Skodliva Antikoncepcia...pytali sme sa preco? Vysvetlil ze pri nej dochadza k oplodneniu vajicka ale embryo nema sancu sa uhniezdit...takze dochadza k potratom...
Som si na to spomenula ked som zbadala otazku...😉

mamicka70
22. jan 2013

no ja u mama a nic moc kramy nemam mala som ich len asi raz a od vtedy nic clovek nievie ci nahodov neotehotnel a to stale musim testy kupit co sa uz bojim ci zase niesom vtom zese plne koim a to ma dost velky vpliv na ciklus ale neodporucam ju

alka221
22. jan 2013

danu co viem, neodporucaju uz ani lekari, je to zastaraly typ telieska, zosilnuje vo vacsine pripadov ms 😉 kedze nema hormony a je tam iba pristiknuta, je mozne ze fakt posobi potratovo..
presny opak toho je mirena, hormonalna, ms nemam vobec, iba raz za tri mesiace spinim.. 😉 kedze nemam vobec cyklus, nebojim sa,ze by ma nejaka spermia oplodnila.. 😀

georgia333
27. jan 2013

ja mám s danou veľmi dobré skúsenosti a môžem len doporučiť, mala so aj mirenu ale cítila som sa veľmi zlé

kakabus
30. jan 2013

Ahoj tiež som rozmýľlala na Danou, ale gyndoš ma ukecal na Mirenu.Nemôžem si vynachváliť, už ju má skoro rok .Prvé dva mesiace bolo špinenie skoro denne, ale teraz už ani neviem čo je menzes.Keď ho náhodou dostanem tak na jeden deň a BEZ BOLESTÍ, .Odporúčam jednoznačne Mirenu.

mircalla
30. jan 2013

Ja som zasadne proti akymkolvek takymto telieskam, nikdy by som to nechcela

sssimi
30. jan 2013

Ja som mala danu medzi tehotenstvami. Všetko prebiehalo ok. Žiadne zvláštne krvácanie-klasika ako vždy. Neotehotnela som, ale po pol roku mi vypadla počas menštruácie. Vraj to mohlo byť oslabením krčka, kvôli vákuovému pôrodu. Chcela som si dať vtedy Mirenu, ale som rada že som vyskúšala na odporúčanie dr. najskôr danu, lebo je tam veľký finančný rozdiel.

zuzik4884
30. jan 2013

tiez som vela citala o dane a mirene ...dana je velmi zla...co som sa dozvedela..ze lepsia je mirena..ale aj o nej som sa docitala vselico....tiez som si ju chcela dat ..ale uz radej nie...idem skusit vaginalny kruzok nuvaring...

kukucka26
30. jan 2013

Teliesko vnútromaternicové Goldlily ® / Silverlily dnes mi bola zavedena,bez akejkolvek bolesti 🙂 7rokov pokoj 🙂

kosta123
25. jún 2013

Ja mám stráááášne silný menzes,niečo neuveriteľné a 10 dní minimálne ☹

rebeka7501
25. jún 2013

Z vlastnej skúsenosti : menzes som nemala bolestivý, ale krvácala som akoby zarezali vola. Po cca 3 rokoch bol trošku slabší. Teráz mám Mierenu a som s ňou maximálne spokojná. Je síce drahšia, no keď sa to rozpočíta na 5 rokov určite lacnejšia ako svinstvo v podobe tabletiek. A tehotná som neostala ani po jednom.

michalllkkkaaa
1. okt 2013

kočky, mam danu zabalenu sterilnú, nehormonálnu- obsahuje med. nakoniec som sa rozhodla, ze si ju nedám nie z rozmaru, skratka nemozem...ak by ste mali záujem , mam ju na predaj za lacnejsie jasné🙂 stala 39, predám za 29.

vasvi
25. dec 2013

Ahojte baby ja som mala DANU -12-rokov,pravidelná menštruácia ako hodinky,bezbolestná,nikdy žiadne bolesti ani špinenie.Nadmieru som bola s nou spokojná.A to som nechodila s nou ani na kontroly ku gynekologičke.Len kolegine ma stašili že ju mám vrastenú v maternici že ma budú musieť operovať,ale nič s toho nebola pravda.Tak som si ju dala vybrať a teraz ľutujem!Bolestvá menštruácia,výtoky počas mesiaca kedykoľvek.Beriem TRI REGOL no fúúúúj.Moja zlatá Danka!!!!

stella231
25. dec 2013

Ja som s danou otehotnela... spokojna som s nou bola, bezbolestne bezstarostne akurat menštruacia silnejšia.--respektive riadne silna. . bohužial dana sposobila aj to že mi v 4 mesiaci praskla plod. voda a o babo sme prišli. bolo to smutne. aj toto sa moze stat....

andreea2
13. jan 2014

ahojte baby..ja mam Danu od decembra,teda teraz prvy menzes s nou...strasne silna menstruacia uz 3 den...a to este nie je koniec..bez Dany som mala uz na 3 den len spinenie ...tak som zvedava, co po dalsie dni a mesiace..a ci nebude nejake spinenie do dalsieho menzesu...v tom pripade,pojde von...uz druha v poradi:(

lolita1971
21. aug 2016

Ahojte dievcata ja mam Danu tyzden ,nemam ziadne problemy prvy den bolesti ale preslo,ale manzelovy vadi je to prenho dost bolestive je mozne aby bola zle zalozena?mam sa obratit na mojho dr.alebo sa to upravy prosim o radu dik

dovetattoo
24. aug 2016

Danu neodporucam...ako antikoncepcia nie je 100% spolahliva a naozaj sa s ňou da "neplanovane"otehotnieť...

dovetattoo
24. aug 2016

@lolita1971 v každom prípade ti s tymto najlepšie poradi/pomoze tvoj lekár.

miushik765
24. aug 2016

Aj moja známa s ňou otehotnela a následne aj potratila ...nikdy by som si do seba nedala zaviesť cudzie teleso..brr