Ahojte žienky. Beriem Azaliu už vyše polroka. S manželom sme mali párkrát nechránený sex... Neviem prečo ale mám pocit akoby tentoraz nebolo somnou niečo ok ,únava,jednorazový ružový výtok,dva dni neskutočná migréna. Je tu niekto kto má takú skúsenosť že sa podarilo tehotnosti aj cez Azaliu ?😫😫😫 Mám 8 ročnú a ročnú dcérku .Posledný cisársky bol masaker. Nedala by som to tretí krát ženy 🤦🏾♀️🤦🏾♀️🤦🏾♀️ Ešte by som rada dodala,že nekojim,Azaliu mám kvôli tomu že som kardio pacient
@koniarova zajtra by som mala dostať menštruáciu..čiže ešte počkám nejdem sa hneď stresovať ešte viac ,neviem si predstaviť čo by som spravila keby som tam videla dve čiarky ... Ja som len chcela vedieť či tu náhodou niektorá na skúsenosť takú ,že sa podarilo aj cez Azaliu.
@tinnka0506 nejaké problémi so srdcom neevidujes odkedy ju berieš? A tlak?
@janula2511 vieš čo ale áno ,vždy som mávala nízky tlak ale teraz to aj viac pociťujem hlavne toto leto som nejak zle znášala horúčavy.
@tinnka0506 a aké máš zdravotné problemi?ja zas beriem na tlak lieky a bojím sa začať brať hak
@janula2511 ja m vrodenú chybu,defekt komoroveho septa. Ako 13 ročná som bola aj operovana.Ale ja celý život žiadne problémy chvála Bohu nemám čo sa srdca týka žiadne . Len toto leto som fakt v tých horúčavách pociťovala ,že to nieje ok.Mozno to bolo z hak a možno nie. Skús sa poradiť zo svojim gyn. on/ona predsa musí vedieť ,ktoré by ti vyhovovalo keďže máš problém s tlakom.
Veď urob pre istotu test.