Špinenie pri antikoncepcii - čím to môže byť?

lauraaa1
8. mar 2020

Ahojte. Antikoncepciu Maitalon beriem už 4 mesiace a zatiaľ som žiaden problém nemala.
Minulý mesiac som potrebovala oddialiť menzes, tak som preskočila 7 dňovú pauzu a začala som brať ďalšie balenie. Už som na jeho konci a posledné 4 dni trošku špiním. Myslíte, že je to spôsobené tým oddialením? V príbalovom letáku je totiž písané, že počas užívania tohto balenia môže nastať slabé krvácanie. Len sa mi to nezdá, keďže mne to krvácanie začalo až na koči blistra. Čím to môže byť?

hettinka
8. mar 2020

@lauraaa1 umelymi hormónmi, ktoré do seba dávaš.

lauraaa1
autor
8. mar 2020

@hettinka nepotrebujem poučenie, že antikoncepcia je zlá kvôli umelým hormónom. Chcem aby mi niekto skutočne poradil, že čo mohlo spôsobiť špinenie. Keď Vám antikoncepcia príde zlá, tak ju neberte 🙂

hettinka
8. mar 2020

@lauraaa1 vôbec nepoucujem, berieš umelé hormóny, nespravila si prestávku, v príbalovom letáku spomínajú krvácanie mimo prestávky, tak to asi bude tým. Čím iným by to bolo?

Ak sa ti to nezdá, chod k lekárovi. My tu do brucha nikomu nevidime.

lauraaa1
autor
8. mar 2020

@hettinka Neviem čím by to ešte mohlo byť. Práve preto sa pýtam na názor a skúsenosť ostatných

modrykoniicek
8. mar 2020

Je to tým, že tvoje telo sa chce čistiť.Neurobila si si pauzu preto.

Ja som pauzu nerobila 4 mesiace a potom sa mi v strede začalo špinenie.
Potom mi dokonca MS nechodila vôbec niekoľko mesiacov a musela som zmeniť HAK.
Keď si urobíš pauzu rozkrvácaš sa.

lauraaa1
autor
9. mar 2020

@modrykoniicek počas tohto špinenia mám aj mierne kŕče, ako pri menštruácii. Je to v poriadku

lauraaa1
autor
9. mar 2020

@lauraaa1 chýba mi tam otáznik

modrykoniicek
9. mar 2020

@lauraaa1 Jasné 🙂 telo chce menštruovať preto špiníš.Mne to telo vydržalo 4 mesiace bez pauzy ale nakoniec som začala špiniť a potom hneď krvácať.Tvoje telo zas vydržalo mesiac.
Každá sme iná 🙂.

lauraaa1
autor
10. mar 2020

@modrykoniicek ďakujem veľmi pekne 🙂