Som odcestovaná a antikoncepcie som zabudla doma

jarusc
11. júl 2017

Ahojte, Beriem antikoncepciu 2 mesiac, no tento mesiac som odcestovala a 3 dni som neužila antikoncepciu kedže som ju zabudla doma... Počas tých 3 dní som mala 2x pohlavný styk s priatelom a ostalo to vo mne... Chcem sa spýtať je tam riziko otehotnenia? Má niektorá skúsenosť? A zabudla som dodať začala som mať biely hustý výtok a kúsok aj svrbenie asi mykoza... Poradte mi či to stým môže mať niečo spoločné...Na tehotenský test je ešte skoro.. Dakujem

bleblu
11. júl 2017

Ano mozes otehotniet

opuska
11. júl 2017

ano moze sa stat, ze otehotniet.. s antikoncepciou je to tak, ze staci ked si zabudnes dat aj jednu a uz je tam naruseny ten system a moze sa stat, ze zostanes tehotna.. ale nestresuj sa teraz preto lebo sa ti moze stat, ze si zacnes priznaky nahovorat.. nemysli na to teraz len si tak niekde vzadu v hlave drz, ze si mas davat pozor na priznaky..

korpiklaanka
11. júl 2017

Antikoncepcia funguje, len ak je pravidelná. Takže pokojne tehotná môžeš byť. Stačí vynechať jednu tabletku.

Kamarátka otehotnela štýlom, že mala chrípku a tabletku v skutočnosti vyzvracala. No v tej chvíli si vôbec neuvedomila, že pred 5 minútami zjedla tabletku.

Takú skúsenosť si asi nechcela počuť 🙂

bubbinaa
11. júl 2017

Dosť veľké. Antikoncepcia je účinná pokiaľ sa berie pravidelne. Každý deň to telo dostane ako keby svoju látku a ty keď tabletku vynecháš, narušíš tým celý cyklus a ešte zvlášť ak si nevynechala len jeden deň.

nyusika
11. júl 2017

@jarusc
no...dalsia, co potom bude pisat, ako naaahodou otehotnele, pretoze zlyhala antikoncepcia.
ved ked chces mat babatko, treba sa dohodnut s priatelom, nie takymto sposobom ho postavit pred hotovu vec.
nechas doma pirule, nechas ho ist naplno - fakt extra zodpovedne....

20iffka
11. júl 2017

veľká šanca, že áno...

lienockamalicka
11. júl 2017

Ktore dni si vynechala? Rataj od zaciatku poslednej menstruacie.
@jarusc

jarusc
autor
11. júl 2017

@lienockamalicka vynechala som koniec 2 týždna a začiatok tretieho z blistra.. čiže 14,15,16 deň

lienockamalicka
11. júl 2017

Akurat v strede. No, dost velka sanca na otehotnenie

natalienka12
11. júl 2017

@jarusc A chces byt tehotna ci nie?

zoralalikova
11. júl 2017

Prosim vas poradte my mám taky problem že chcela by som pribrať aspon 3kg ako mám to urobiť poradte budem rada ake lieky mám užívať citala som otom pangaminu ked budem brať pribrala by som aspon 3kg ... A vážim 40kg výška 157cm dakujem

jarusc
autor
11. júl 2017

@natalienka12 Keby som bola tehotná určite by sme sa s priateľom potešili 🙂

natalienka12
11. júl 2017

@jarusc Tak potom to mas vybavene. Nemas sa coho bat.

ikonica
11. júl 2017

@bubbinaa mimo temu...oprav si profil, lebo si uz v 45 tyzdni 😅

jarusc
autor
12. júl 2017

Uz ten vytok nemam biely ale zlty :/

kiwi3
12. júl 2017

a naco potom beries antikoncepciu, ked by ste sa s priatelom potesili otehotneniu?

jarusc
autor
12. júl 2017

@kiwi3 kvoli cystam ktore sa mi pravidelne robia pred menstruaciou...a sposobuju mi bolesti a meskanie

20iffka
12. júl 2017

@jarusc a nemôžeš si to dať operovať? či ešte čakáš, či sa nevstrebú? alebo nezmenia? ináč podľa mňa nerieš už a uvidíš... zbytočne sa stresuješ, ak by ste sa potešili, tak počkaj a uvidíš 😉

jarusc
autor
12. júl 2017

@20iffka Moj gynekolog hovori že nič take netreba že ked raz porodim ze by sa to mohlo zmenit... a jeho riesenia su stale len antika...no uvidime 🙂 zatial si teda počkám..

korpiklaanka
12. júl 2017

@jarusc Ako máš porodiť ak berieš antikoncepciu?

natalienka12
12. júl 2017

@jarusc nevymyslaj si somariny ak chces otehotniet tak by ti nepredpisoval hormony.

jarusc
autor
12. júl 2017

@natalienka12 neviem kde si sa docitala ze chcem otehotniet ale zatial otehotniet neplanujem...tak preto som pristupila k antike uz ked mi to ma pomoct na tie cysty....

natalienka12
12. júl 2017

@jarusc vsak pises ze by ste sa potesili. Vies ty vobec co chces? Bud nechcem alebo chcem. Nic medzitym nie je.

sasa1310
12. júl 2017

@jarusc no práveže môžeš otehotnieť ešte skôr ako keby si nebrala vôbec antikoncepciu.

nightrover
12. júl 2017

@natalienka12 Omg, da sa to vidiet este viac ciernobielo? Jasne, ze je milion vecu medzitym. My sme tiez s priatelom boli v situaciach, ked sme este neplanovali babo, lebo sme chceli najprv doriesit este ine veci, ale ak by nahodou doslo k otehotneniu, tak by sme sa tesili aj tak. To, ze by im to nevadilo este neznamena, ze sa v sekunde idu usilovat o dieta. Trochu sa zamysli nad tym, co si napisala, omg...

26borka
12. júl 2017

Ahojte, ak niektora z vas ma zaujem o antikoncepciu belissa na 2 mesiace nech mi napise do posty. Ostali mi tabletky lebo sme sa s priatelom rozhodli,ze sa pokusime o miminko

jarusc
autor
12. júl 2017

Prave som sa zobudila na bolest v podbrusku a mam ruzovy vytok...este som ho v zivote nemala neviete co to moze byt?

fokuska
12. júl 2017

@jarusc Moze to byt ovulacia, uhniezdenie, prasknuta cysta, ina malinka ranka, zaciatok menstruacie alebo ineho krvacania, podrazdenie sliznice, zapal... Pomohlo? :-/ tazko diagnostikovat cez internet :(