Skutočný účinok Escapelle

kvietok449
27. sep 2016

Ahojte tejto tabletke som videla už veľa temm ale ja by som rada vedela aký ma naozaj ucinok tato tabletka pretože v niektorých článkoch pisu že zabraňuje ovulacii zabraňuje splynutie spermie s vajíčkom a zabraňuje uhniezdeniu v maternici už oplodneneho vajicka ... Na oficiálnej stránke tabletky po sa však o žiadnom ucinku zabraneni už oplodneneho vajicka nepíše práveže sa tam píše ...citujem : Levonorgestrelova antikoncepčná tabletka nijako nezabraňuje usadeniu vajicka v maternici a neprerusuje tehotenstvo teda nemá žiaden potratovy efekt a nepoškodzuje už zacate tehotenstvo. Viete chcela by som to vedieť pretože ja som tu tabletku po nehode s priateľom užila pretože babo si este nemôžem dovoliť ...ale som nazoru že po splynuti vajicka a spermie už život vznikne ...ked som ju užívala bola som vo vedomi že to pôsobí len na ovulaciu lenže potom som našla články že to zabraňuje aj uhniezdeniu a to už je v rozpore so mnou neviem či mam mat teraz nejaké výčitky alebo nie keďže všade pisu inak :( ... Bola by som rada keby mi to niekto objasnil ...dakujem vám 🙂

lukamka
27. sep 2016

@kvietok449 samozrejme, ze neprerusuje tehotenstvo, kedze sa musi uzit vyhradne do 72 hodin. Ak si dodrzala tento casovy limit, tak k ziadnemu nedoslo.

kvietok449
autor
27. sep 2016

@lukamka užila som ju do 24 hodin len sa bojím že ak náhodou do tých 24 hodin doslo k oplodneniu vajicka ci sa zabrani tomu uhniezdeniu alebo nie ...

nyusika
27. sep 2016

Nuž...a teraz to už nie je jedno ??
Už si ju užila.
A ešte niečo - keď dokážeš len tak sexovať, znášaj aj následky.

kvietok449
autor
27. sep 2016

@nyusika viem že som ju už užila napriek tomu by som to chcela vedieť ... A ktomu že len tak sexovatt ...praskol kondom to sa môže stať snáď každému nie?

d198815
27. sep 2016

Kamoska tabletku uzila a aj tak otehotnela

nyusika
27. sep 2016

@kvietok449 môže

Keď nechcem dieťa, nespolieham sa na kondóm, prerušované súlož, pharmatex.. užívam HAK, alebo nevenujem.
ALEBO nerobím scény keď sú zbytočné.
Co ti teraz pomôže, nech sa dozvieš čokoľvek ?
Adoptuješ si černoška, nech máš menší pocit viny ?

belllinka
27. sep 2016

Ak si ju uzila pred ovulaciou, tak zabrani ovulacii, ak az po ovulacii, tak smola, tehotna mozes byt.

nellinka171
27. sep 2016

@nyusika preboha normalne sa opytala, co tu teraz na nu vyskakujete? Ked sa vam nieco nepaci, naco to vobec komentujete?

kvietok449
autor
27. sep 2016

@belllinka no to práveže neviem ci pred alebo po ale je mozne že už bolo po a preto ma zaujíma ci to zabrani uhniezdeniu ...takze podľa toho clanku nezabráni... Čo som rada...uz keby sa náhodou prihodilo tak si znesiem nasledky ale lepšie podľa mňa aspoň skúsiť tomu zabranit ked sme este neplanovali ...

nyusika
27. sep 2016

@nellinka171 ja sa pýtam, čo je to pomôže, keď už tabletku užila...

belllinka
27. sep 2016

@kvietok449 kolkaty den cyklu si mala styk? A ake dlhe mavas cykly?

kvietok449
autor
27. sep 2016

Styk sme mali 13ty deň cyklu a ja práveže mávam nepravidelný niekedy mam kratsi 24-26dnovy a niekedy okolo 30-31-35 dnovy ale už som mala aj 50 dnovy takže vôbec neviem :/

rheuska
27. sep 2016

Teraz neviem určite, ale tabletka po má zabrániť uhniezdeniu. Vyvolat menzes, alebo navodiť atmosféru, že teraz nie. Ten potrat znamená, že ak si už tehotná, tak plodu neublíži. Inak kamoška takto bola. Praskol kondóm zobrala tabletku po a test pozitivny. Gynekológ povedal, že už bola tehotná keď ju brala. Dieťa donosila v pohode a zdravé. No tak viem ja. Ale nemám osobnu skúsenosť. Možno pozri do letáku. Nájdeš aj na nete.

kvietok449
autor
27. sep 2016

No veď ja som práveže našla na nete dva rôzne pribalove letáky v jednom sa nepise o zabraneni uhniezdenia a v druhom áno ...

kvietok449
autor
27. sep 2016

http://tabletkapo.sk/sk/what-is-morning-after-p... a tu sa píše to co som odkopirovala a ak som to správne teda pochopila tak by nemalo zabranit uhniezdeniu alebo áno?

lucka243
25. nov 2019

Ahojte, mam na predaj jednu tbl kupovanu dnes (25.11.2019) za 26, ponúkam za 20