Ahojte Žienky😊 Je tu niektorá s Vás ktorá Mala Mirenu a dala si ju vybrať? Chystám sa objednať gynekologovi len mám hrozný strach s toho a nie A nie sa tam kvôli tomu dostať 😁 Chceli by sme druhé bábätko tak najvyšší čas tam ísť . Vaše skúsenosti s tým? Ďakujem 🙏😊
@endzika1 po 2rokoch som davala vyberat,chytil za vlakno a pekne vytiahol.povedala by som,ze vybratie bolo rychlejsie ako vlozenie.treba to predychat a zaboli pritom dost pobrusko,takisto ako pri vlozeni.mne sa velmi ulavilo,zostala som pri tabletkach.bolo to divne,nemat vobec menstruaciu mala som pocit,ako keby sa to tam vo mne hromadilo a tie hormony....
@alenky mne práveže je s miernou super,žiadne problémy nemám ani komplikácie,ani Neviem že ju mám. Mne práveže je super len by sme chceli druhé bábo 🙂 A keď mi ju vkladali strach som mala hrozný , a pritom to vôbec nebolelo. Takmer som nič necítila. Tak dúfam že vybratie bude ešte lepsie😁
@endzika1 ako si dopadla? bolelo vybratie?
Ahojte mam vybratu mirenu 2 deň. Ale chcela by som sa opýtať koľko by sme mali s manželom čakať aby sme sa mohli snažiť aby som otehotnela?Ďakujem
@donaa111 a ako to prebiehalo .bolelo to
@donaa111 prosim ta a znecitlivili ti to nejako ked to vyberali? ja idem zajtra a strasne sa bojim . asi som sa mala objednat na uspatie . do kedy si dostala kramy po vybrati
@endzika1 ahoj, práve 8novembra išla po 5rokoch von... A úprimné moja slová.... Nechci radšej vedieť ☺️😁
Mam pocit ze bola prirastena.... Všade píšu ze to trvá pár sekúnd... No ja som tam ležala asi 10minut...jednou rukov mi tlačil maternicu a druhou ťahal teliesko von...
Za hodinu mi nič nebolo žiadne bolesti....ale prvý dojem ze tam odpadnem 😁🤔