Ahojte ženy, chcela by som sa vás spýtať,či máte nejaké skúsenosti s používaním lady comp alebo pearly
@miracss spolahlivost je 99,3% co je teda fakt vyborne, pearlov index ma 0,7 - pre porovnanie: hormonalna antikoncepcia sa hybe pearlov index v rozpati 0,1-0,9. Akurat toto mas bez akychkokvek vedlajsich ucinkov. Ja som velmi spokojna, skusala som aj ovu testy pri predpokladanej ovulacii podla daysy a aj podla cervik.hlienu a sedi to. Lady comp je velmi drahy, uvazovala som nad nim ale cena ma odradila, Daysy je rovnaky vyrobok, vyuziva rovnaky algoritmus ale cena je ovela nizsia - nema klasicky displej, signalizuje Ti pomocou farebnych svetielok ci si plodna, ovulujes, neplodna, ci je tam sanca ze si tehotna a aj vie potvrdit tehu (samozrejme treba u dr overit). Ale je k tomu appka na mobil kde si vies pozerat kalendar, graf..
Ono ziadna antikoncepcia - okrem uplnej abstinencie - nie je 100%. A Daysy, ak ju pouzivas ako sa ma, je skutocne velmi spolahliva. Ja mam k nej plnu doveru a aj neskutocne mnozstvo zien co ju pouziva. Lady comp je na trhu 28 rokov - daysy je vlastne lady comp len v mensom baleni. Dost som sa v tom hrabala a zistovala a co dievcata otehotneli tak to bolo v dni, ked im daysy ukazala cervenu a oni si mysleli ze vsak su este dlaeko pred ovulaciou a tak otehotneli. Treba dodrzat len par zasad: merat naozaj pravidelne, idealne vynechat max 2-3 merania mesacne, merat ihned po zobudeni (aspon 3 hodky neprerusovaneho spanku aby si za sbeou mala) a dodrziavat co Daysy Ti ukaze 🙂
Dakujem pekne, dobre si to vysvetlila. Tak daysy momentalne pre mna nie je vhodny, nakolko vstavam k malemu. Preto som zavrhla aj cyclotest, musi tiez byt nepreruseny spanok. Lady comp je ozaj velmi drahy, preto rozmyslam nad tym pearly. A daysy si kupovala na slovensku?nehodis mi prosim nejaky odkaz na slovensku stranku. Neviem sa k nemu pregooglit
@miracss ja som kupovala cez eu stranku ale co viem do 2-3 tyzdnov sa bude dat kupit aj cez slovensky eshop daysy.sk
Lady comp, daysy a pearly su uplne rovnaky princip, rovnaky algoritmys a teda aj rovnake pravidla potom - aspon myslim, ze musia platit rovnake pravidla kedze ten pocitac je rovnaky v nich. Mne co na cycloteste nevyhovovalo bolo, ze bolo potrebne merat vzdy v rovnakom casovom okne. Pri daysy mozes hocokedy merat akonahle si spala 3 hodky. Mne sa este mala budi tak ked sa zobudime povedzme o 3 v noci a vidim ze som spala tie tri hodky tak si teplotu zmeriam. Pri cycloteste to nebolo mozne.
@miracss inak vsetky tieto metody zolozene na bazalnej teplote budu pre Teba teraz zrejme nevhodne, lebo na to, aby si si namerala svoju bazalnu teplotu musi mat Tvoje telo spanok - po 3 hodkach Tvoje telo dosiahne bazalnu teplotu. Este tiez sa hovori ze mozes namerat bazalku ked spis aj menej hodin ale ked sa zobudis tak sa citis dobre a oddychnuta, tak ze vtedy tiez Tvoje telo dosiahlo bazaknu teplotu.
Kazdopadne drzim palce nech Ti drobciatko zacne lepsie spavat 🙂 joj ked si spomeniem na tie polhodinove - jednohodinove spanky pri syncekovi tak ma pot oblieva 😅a nech sa Ti podari najst tu vhodnu metodu pre vas 🙂
On sa az tak moc nebudi praveze. Asi 2-3krat v noci. Ale ked som sa pýtala na ten cyclotest tak tam hovorili o 5hodinovom spanku. A 5 hodin spi len ten 1.spanok ked ja nespin
Ahojte, ak sa smiem spytat, kolko plodnych dni ti v priemere daysy ukaze mesacne? pri ladycomp pisu 6-7 ale na stranke daysy som nasla az 11, co mi pride velmi vela. aka je prosim tvoja skusenost?
Ahoj,ja nemám daysy, ale lady comp. mám ho od apríla a prvé 2 mesiace boli červené, testovacie,ďalej za posledné dva cykly som mala viac 13-14. Ale stále takmer plne kojím takže je to ovplyvnené aj tým, takže keď malého viac odstavím- tak o niekoľko mesiacov myslím že tých plodných dní bude stále menej. Ja ho ako antikoncepciu, mám už 3 deti a viac už nechcem
@miracss jej tak si si kupila nakoniec lady comp? Napis potom viac ako si spokojna s nim, som zvedava.
@dominikadudova ja mam daysy a mavam 11 plodnych dni (9 cervenych + 2 zlte)
Daysy som vtedy nenašla lady comp som nakoniec kúpila v Čechách. Lepší prístup dokonca mi boli ochotní poskytnúť aj 10%zlavu, na Slovensku mi dali zľavu 2€!!! Čo pri sume 400€ sa dá považovať jedine za žart. Myslim že ešte nefunguje tak ako má, nakoľko malý má 8 mesiacov a ešte len začína jesť prikrmy takze aj tie zatiaľ viac červených dní. A ešte ho nemám až tak veľmi dlho, používam ho asi 4 mesiace. Takze myslím že o takých pár mesiacov budem mudrejsia
@miracss a aky dlhy mas cyklus? Aj od toho totiz zavisi pocet plodnych dni a potom aj od toho ako poctivo merias, najnizsi pocet plodnych dni dosiahnes vtedy, ked nevynechavas merania, resp len par (max 2-3) a aj to zalezi v ktorej casti cyklu ich vynechas (ci pred ovulaciou ci po ovukacii). Kazdopadne drzim palce, nech Ti kapanek este tie dni klesnu 🙂 ja inak som vela kojila ked som zacala Daysy pouzivat ale neovplyvnovalo mi to nijak.
Rozmýšľam na nad - Ľady comp- má niekto? Mám nepravidelný cyklus, 5mesacne babo a kojím, spánok nepravidelný. Len tá cena 548eur!
Dakujem za Vaše rady.
Zienky prosim obnovujem temu, mate skusenosti?????dlhorocne?chcem si taketo nieco poriadit😁😁😁poradte ktory je najlepsi...
Ahojte a nepredáva niektorá z vás Daysy? Chcela by som kúpiť keďže pracujem na zmeny a príde mi ako jediná schopná možnosť zo všetkých ktoré existujú.
@miracss ja mam s Daysy 🙂 je to od rovnakeho vyrobcu ako pearly a aldy comp, je to nieco medzi nimi 🙂 kludne sa pytaj 🙂