Skúsenosti s Pharmatexom vo forme čípkov

sofiapp
2. mar 2021

Baby mate skúsenosti s pharmatexom vo forme čipkov?
Dlhodobé, najlepšie ročné.. HAK ani žiadne hormóny nemôžem žial, a s manželom prezervatívy preferovať nechceme moc vzhľadom na opakovane mykózy.. rozmýšľam nad nehormonalnym telieskom ale rada by som kombinovala ( ak si ho vôbec dám, bojím sa ho úprimne )

kulumulu123
2. mar 2021

@sofiapp ja používam čipky alebo krém podľa toho čo dostanem kúpiť v lekárni a za mňa super mam vyše roka a zatiaľ funguje... Len si treba prečítať návod a podla toho sa riadiť. Mala som teliesko za mňa nikdy viac aké každá sme iná...

brana512
2. mar 2021

Ja aj moje spoluziacky ns vyske sme to pouzivali 5 rokov a promovali sme bez deti 🙂 . Podla mna krem je lepsi , netreba cakat ale ako nevyhodu to ms strasnu chut

sofiapp
autor
3. mar 2021

@kulumulu123 chcela som ho veľmi, ale počula som aké hrozne zápaly a podobne veci spôsobuje.. vzhľadom na to že deti zatiaľ nemám si nechcem zbytočne ničiť telo :(

@brana512 ďakujem, to znie výborne koľko ste vydržali s ním.. tak vkladam veľkú nádej😍

letfenixa
3. mar 2021

Používame už viac ako 3 roky. Čakanie u nás nie je problém.

sofiapp
autor
3. mar 2021

@letfenixa myslím si že to je najmenej, a krém účinkuje okamžite.

@brana512
@kulumulu123 a dajú sa zohnať len aj vo väčšom množstve za výhodnejšiu cenu?

kulumulu123
3. mar 2021

@sofiapp ja viem iba o bežnom balení takže ti neporadím skus sa opýtať v lekárni...

brana512
3. mar 2021

Ja som kupovala v lekarni a len krem , ten sa mi oplatil lebo ja som nepouzivala plnu davku ktora bola predpisana a ku koncu sme to pouzivali skor ako lubrikacny gel . Pouzivali sme ho vyse troch rokov

janka_01
11. okt 2022

@kulumulu123 ak sa priateľ osprchoval 3 a pol hodiny pred stykom je to ok? V letáku píšu o 2 hodinách a tak si nie som istá