Skúsenosti s HA Aidee?

veronikuus
11. feb 2019

Ahojte,
Chcela by som sa opýtať, aké máte skusenosti s HA Aidee? Ešte v tom len začínam a mám trocha obavy, čo môže spôsobiť (vedľajšie účinky a pod.). Mám sa niečomu vyvarovať alebo?
Ďakujem vopred.😙

caelley
11. feb 2019

Beriem Aidee asi 4 roky s dvoma kratkymi prestavkami. Brala som uz aj inu hak, beriem to od dost mladeho veku (14r) zo zdravotnych dovodov. Pocas uzivania Aidee som si nevsimla ziadne vedlajsie ucinky, akurat ked som ju vysadila, strasne som sa vyhadzala a nepreslo to ani po pol roku. Po nasadeni hak znovu, vyrazky zmizli.

veronikuus
autor
12. feb 2019

@caelley stalo sa ti niekedy, že krvácanie aj neprišlo?😷

caelley
12. feb 2019

@veronikuus Nie, nikdy. Raz sa mi stalo, ze menstruacia trvala presne jeden den, ale ze by neprisla vobec, to nie.

petulka110
3. mar 2019

Mam otázku.. Stratila som je du tabletku z antikoncepcie čiže terza budem ebrta o jednu tabletku menej.. Je to veľký problém? Ci to vôbec nevadí? Vopred ďakujem za rady.

caelley
4. mar 2019

@petulka110
Ahoj, citam pribalovy letak, ale taky pripad som tam nenasla. Urcite by som zavolala svojej doktorke a opytala sa, ako mas postupovat 🙂 Podla mna si len posunies cyklus o jeden den,ale radsej by som sa informovala 🙂

veronikuus
autor
6. mar 2019

@caelley mne skončila tablička v Pondelok, dnes je streda a stále nič. Je to v pohode myslis?

caelley
6. mar 2019

@veronikuus podla mna dnes dostanes, alebo najneskor zajtra 🙂 ja som mala tak ze stredu som zobrala poslednu tbl a v sobotu rano som dostala

adhuska15
17. okt 2021

Ja som HAK Aidee brala polroka kvoli endometrioze, mne vsak ziadna HAK nikdy nesadla, preto som aj tuto vysadila. Plet sa mi pocas uzivania nezhorsila, mozno az zlepsila 🙂 po vysadeni ziadna katastrofa. Ak by mal niekto zaujem, posuniem dva uplne nove blistre (kupovane 8/2021)