Rozmyslam o antikoncepcnej injekcii mate niekto s tym skusenosti?vraj u nas niesu povolene iba v cechach najblizsie sa da zakupit ...a inde v zahranici.mozte mi poradit dakujem 🙂
ahoj, ja s tim mam zkusenost - pokud myslis to co ja. Jestli si dobre pamatuji, injekce se picha kazde 2 - 3 mesice. Na mne to pusobilo dost silne a rok po vysazeni jsem mela nepravidelnou menstruaci,.. Ale zase je pravda, ze je dost ucinna. Rika se vsak, ze zeny potom mivaji problemy s otehotnenim . V cr me to stalo cca 300 kc. Jedna davka.
ja som to pocula od mojich kamoskach co byvaju v zahranici tak som vravela doktorovi ze by som to chcela lebo mam polrocneho syna a nerada by som zas otehotnela 😒 ...tabletky som nechcela lebo by som zabudala a co po tom 😀 ..dal mi recept a vravel ze si to mozem kupit jedine v cechach u nas to nemaju, tak ani neviem vlastne ci sa mi to oplati, kazde tri mesiace zhanat kto mi to kupi 😒 ..a to s tym otehotnenim po injekciach si myslim ze to pravda neni poznam take co si dali pichat tie injekcie a potom normalne otehotneli po vysadeni
ja som včera bola u doktorky poradiť sa o vhodnej antikoncepcii a injekciu mi neodporúčala, vraj môžem potom hocikedy krvácať alebo špiniť, prípadne ak aj je menzes ženy veľmi krvácajú a ona s tým nevie nič urobiť ani to nejako ovplyvniť, jednoznačne mi to neodporúčala.
Ahojte dievcata 🙂 Ja som s touto injekciou mala skusenost. Zila som v zahranici a tam som to uzivala rok. Picha sa 1 x za 3 mesiace, a poviem vam ze bolo to hrozne ! vkuse som ten cas krvacala a az minuly rok som ju vysadila z tych vsetkych ucinkov ktore mala. Krvacanie, depresia vypadavanie vlasov a mnoho dalsich ako aj teraz problem s otehotnenim :/ sice uz to su 4 mesiace co som vysadila no stale mam cyklus rozhadzany, takze babenky injekciu VOBEC NEODPORUCAM !!! 😉 😉 😉
co to je antikoncepcna injekcia? este som o tom nepocula? na akom principe to funguje?