Skúsenosti s antikoncepciou Mercilon

anicka621
26. aug 2016

Chcela by som sa Vás opýtať,či tie tablety treba užívať nalačno alebo nie?(Mersilon).Lebo som sa zabudla opýtať svojho gynekologa,Dakujem Vám vopred.

nevesta
26. aug 2016

To je uplne jedno 🙂 Beriem ich uz dlllho.

anicka621
autor
26. aug 2016

@nevesta Dakujem veľmi pekne 🙂 A aké máš s nimi skusenosti všetko v pohode? 🙂

nevesta
26. aug 2016

ANo. Akurat Dr. sa ma minule spytal, ci este planujem deti. Vyslo z neho, ze sa po nom zle rozbieha cyklus, ked chces otehotniet.

anicka621
autor
26. aug 2016

@nevesta ja som ho zacala este len dnes brat preto sa pytam a velmi sa bojim ze priberiem.No mne zatial jedno staci a tak skoro ani dalsie neplanujem😊😙

evittam
26. aug 2016

@anicka621 To či z nejak HAK priberieš alebo nie tak to záleží len na tvojom organizme, nakoľko niekto z toho priberie niekto nie. 😉 Ja som brala 5 rokov - všetko v poriadku aj čo sa týka otehotnenia - to je tiež druhá blbosť - tiež záleží len od ženy - ja som otehotnela 2.mesiac po vysadení a to dokonca na jediný a prvý pokus. 😉
@nevesta

anicka621
autor
26. aug 2016

@evittam Ano citala som rozne fora atd a vsade pisalo ze to zavisi od organizmu no tak som velmi zvedava duf ze mi nebude robit ziadne problemy😱😞😄😄😄

evittam
26. aug 2016

@anicka621 No už len vyskúšať a uvidíš. Ja som zatiaľ brala asi 4 druhy HAK a ani s jednou som nemala žiadny problém. Mám zase kamarátky čo nemôžu brať žiadnu....

anicka621
autor
26. aug 2016

@evittam Ok dakujem velmi pekne😊😙 a inak mas kamaratky,kt.beru a fajcia?

evittam
26. aug 2016

@anicka621 Áno, aj ja som fajčila a brala som. 😉

anicka621
autor
26. aug 2016

@evittam Ok lebo aj ja fajcim a gynek.nebol z toho velmi nadseni,ze by bol radak by som prestala😃😃😀😀 tak som chcela vediet,ci to je velky problem alebo nie....

evittam
26. aug 2016

@anicka621 No aj toto je individuálne. Pozri, pred nedávnom kamarátkinej dcére (18r.) kvôli veľkým problémom s pleťou predpísala lekárka HAK -dievča skončilo s trombózou a pľúcnou embóliou na ARO. Ale našťastie sa z toho dostala....

anicka621
autor
26. aug 2016

@evittam och pane boze😓😓 som rada,ze sa z toho dostala tak budem sledovat co a ako v kazdom pripade dakujem velmi pekne este raz☺😊😙

kvetulienka253
1. dec 2018

Predam dva blistre Mercilonu.

lindt
15. jún 2021

Mám na predaj neotvorene balenie mercilonu, Exp.06/2022