Ahoj, potrebovala som zmeniť HAK kvôli tomu, že predchádzajúca mi nerobila dobre a lekárka mi to zmenila na HAK Maitalom. Máte tu niekto skúsenosť?
Ja to mám totiž ako liečbu kvôli hormonom tak či náhodou sa niekto nenájde
@mesiacikluna Užívala som Maitalon cca 5 rokov a nemala som s nou žiadny problém.
ja ju užívam už 8 rokov a tiaž všetko ok
a ako liečbu alebo ako ochranu pred počatím?
Aj ja užívam maitalon už roky a som spokojná, akurát prvé 2-3 mesiace som bývala nervóznejšia a trpli mi ruky, ale ktovie ci to bolo tym
@mesiacikluna Užívala som ju ako ochranu pred počatím. Je to už ale nejaký ten rok dozadu, čiže ci niečo v lieku zmenili alebo nie, to neviem.
Ďakujeem za odpovede 🙂
Užívam maitalon vyše 3 roky a všetko ok
Užívala som Maitalon 9 rokov - najprv na úpravu cyklu, neskôr som si ju nechala kvôli ochrane. Nikdy mi problémy nerobila, práve naopak - vyčistila mi pleť a aj som schudla 😁
Užívala som dlho, brala som ju s Roaccutanom na liečbu akné. A ostala som pri nej dlhšie cca 6-7 rokov aj po liečbe. Mala som perfektnú pleť a vlasy, bola som spokojná. Bola som z nej ale dosť vychudnutá :D
Mne praveze Maitalom nerobila dobre 😂 Tak som takisto musela presedlat na inu. Teraz mam Belaru a super, uplne mi vyhovuje. To je fakt take individualne by som povedala. Kazdej pasuje nieco ine.