Ahojte, prosim Vas mate niekto skusenosti s touto HAK? Mal niekto vedlajsie ucinky ako bolest hlavy a uzkostne stavy na zaciatku? Preslo to casom, ked sa telo adaptuje? Dakujem
Ahoj, ja som dnes bola u gyn. A tiež mi ju predpísala , táto Antika je nová na trhu od septembra 2024 a tiež ma zaujímajú nejaké recenzie lebo ešte ju len začnem brať, môžeme si keď tak vymeniť info ohľadom užívania lebo mňa tiež zaujímajú účinky atď. Predpísala mi ju hlavne kôli akné tak som zvedavá
@maria898 ahoj, asi nie akoze boli ma kus srdce ale neviem ci to je z toho a neboli ma nejako hrozne, tlak aj pulzy mam super ale tak mna vzdy tak nejako kus bolelo ze raz za cas ale mozno to je z toho ze mam krivu chrbticu alebo nieco take mi hovorili raz takze nehovorim ze to je z toho presne … ale inac asi uz nic vsetko take vedlajsie ma preslo teraz mam krvacanie z vysadenia lebo som na tych placebo tabletkach a ked zacnem novy blister tak snad bude uz vsetko bez vedlajsich ucinkov
@evitka83 ahojte baby ja sa pripojim, beriem tuto istu antiku, o 2 dni zacinam nove blistro, nemate pocit ze vam z nej padaju vlasy? Lebo ja mam pocit ze mne brutalne
@evitka83 a robia sa mi modriny
@berenike_h vlasy z antikoncepcie určite nepadajú a modriny sa tiež nerobia
@berenike_h jediné co sa deje mne je špinenie ako som ich začala brať co je prvé dni normálne, nviem koľko to bude ešte trvať inak žiadne vedľajšie účinky z nej mnam vsetko ako doteraz
@berenike_h praveze neviem vobec mi to nepride ze by mi padali vlasy, a co sa tyka modrin tak mne sa vzdy uplne random robia modriny 😅 ked tak si to sleduj pre istotu
@evitka83
@beka2309
@beka2309 Ahojky dievčatá mne tiež dnes dr.napisala Kelzy,som zvedavá, dlhšie som nebrala žiadnu. No ja skôr na úpravu hormónov,mávam strašne PMS tak som zvedavá či mi antika s týmto pomôže.Strasne ma bolia prsniky od ovulácie po menštruáciu,musim vadsiu podprdu si dávať.
A strasne som podráždená vyrážky sa mi zacali robiť ako v puberte.A to budem mať 40r.Čakám ešte pár dní na M a začnem užívať. Som zvedavá.
@esters padaju antiky vlasy, v kazdom pribalovom je to pisane ako vedlajsi ucinok 🤷♀️
@berenike_h Ano je písané ale postihuje 1 zo 100 užívateliek neni to také časté, ale každá sme iná , ja co mám kamošky a berú antiku ani jedna sa nesťažovala na padanie vlasov ba naopak hovoria ze sa im skôr zlepšili, ešte som postrehla dosť naliate prsia mozno o cisielko väčšie co mi skôr vyhovuje 😄
@map0007
@evitka83
Ahoj, beriem ju 6 dní, od prvého dňa mám pocit sucha v ústach. Pijem veľmi veľa vody ako zvyčajne. Okrem pocitu sucha mám celý deň zvláštnu tabletovú pachuť v ústach. Menštruácia ktorú mávam intenzívnu a silnú 2-3 dni už trvá 6 dní. Stále silno krvácam. Okrem toho mám zmenu nálady, dosť depresívnu. Uvažujem , že ju vysadím.
ahoj mam kelzy prvykrat uz som v polovici blistra, na zaciatku ma bolelo teda tak pichalo pri srdci kus ale stale som si merala tlak a tlak super a pulzy tiez, pri nejakej aktivite ked som tancovala tak ani ma tak nebolelo, ale zmizlo to teda aspon to nepocitujem teraz uz, bolela ma hlava ze sa mi kus tocila ale asi po 4 tabletkach to prestalo, a take najhlavnejsie je ze stale spinim .. ale vraj je to normalne tak som zvedava teda no kedy to uplne zmizne ale nemam pri tom bolesti a neni to take silne 🙂