Ahojte,
mate, prosím, skúsenosti s antikoncepciou Kelzy?
Ahojte, mne práve predpísal tuto antikoncepciu gynekolog, ako sa zatial citite? Pocitujete este nejake vedlajsie ucinky? 🙂
Ahojte baby mám na predaj dve balenia antikoncepcie Kelzy,nerozbalene ,pred týždňom vybraté v lekárni.
@ver99 ahoj mám na predaj 2 nové balenia Kelzy ,ak by si mala záujem ,predám ich lacnejšie ako sú v lekárni.
Ahojte, tiež beriem túto antiku už vyše týždňa. Špinenie zatiaľ neprestalo vôbec, bolesti hlavy mám občas, ale čo ma trápi najviac, je absolútna zmena nálad, smútok, stiesnenosť až depresívne stavy ma chytajú.. a to som väčšinu času vždy plná energie a zivota.. mali ste niekto podobne skúsenosti? Beriete antiku dlhšie a prešli prvé nežiadané účinky? Ďakujem
@bonbon95 ahoj, mne to špinenie už prešlo čiže všetko fajn a čo sa týka smutnej nalady tak to ti neviem uplne povedať lebo ja mam taketo pocity aj bez antikoncepcie .. ale kus pociťujem že až veľmi sa mi meni nálada a plačem za ešte vacsie maličkosti ako som plakala .. ale myslim si že by to malo prejsť predsa kym si telo zvykne ale inač všetko v poriadku takže neboj to prejde🙂🙂
@beka2309 ja som ju po mesiaci prestala užívať,hneď v prvý deň menzesu som si ju nasadila a krvácanie mi na druhý deň skončilo,mala som veľké bolesti v prsníkoch,zmeny nálad,skoro až depresívne,bolesti hlavy a v neposlednom rade som sa veľmi zavodnila.
@ipetronela chaaapem .. tak každe telo je ine, dúfam, že najdeš inú a dobrú pre teba!
ahoj🙂 ja som ju začala brať 24.oktobra ako mi začala menštruácia, jedine čo môzem zatiaľ povedať je to že je 2.novembra a stale mam take ako keby špinenie ktoré je na konci menzesu a veľmi ma to štve, síce nemam žiadne bolesti len ma to štve, že stále musim nosiť vložky a tak.