Ahojte baby,
aké ste mali alebo máte skúsenosti s HAK Dienorette? Prejavili sa u Vás v nejakej zvyšenie miere vedľajšie účinny ako časté zápaly močových ciest, chudnutie, strata chuti do jedla? Moja gynekologyčka trvdí, že za to určite HAK nemôže, hoci je to vo vedľajších účinkoch a ja teraz neviem či ju mám vysadiť alebo mám hľadať príčiny týchto problémov inde. Mali ste niektorá podobné problémy?
Ahoj, pokracujes este v uzivani? Este mas tie problemy? Mne ju dr tiez predpisal, teraz jem druy blister a mam pocit, ze mi opuchaju nohy - trochu mi zadrzuje vodu. Kedysi som brala 7 rokov Novynette a s tou som ziadne problemy nemala.
@jessinocka ahoj, ano beriem, gynekologicka tvrdi, ze antikoncepcia za toto nemoze (hoci je to vo vedlajsich ucinkoch). Tak spolocne hladame pricinu inde. Problemy trvaju, zufalstvo narasta, ale nevzdavam sa a patram po probleme dalej 🙂 Prve tri mesiace mozu byt kadejake, na tvojom mieste by som pockala tu skusobnu dobu (3-4 mesiace) a potom uvidis 🙂
Ahojte,
Predam 4tablicky hak Mistra,( to iste ako Jeanine ci Dienorette) teda na 4mesiace plus pribalim dalsi nacaty blister.spotreba je do okt/2019.
Cena37eur
Ahojte baby môžem sa spýtať mám problém s antikou dienorette v tom zmysle že som ju akurát začala užívať a objavuje sa u mňa spinenie a taktiež krvacam a to som ani nedobrala prvý blister ...neviem či ju vysadiť alebo počkať no taktiež mám trochu bolesti hlavy a som napätá .. nemáte niekto skúsenosti ktoré z vás mali bolestivú nepravidelnú menštruáciu čo im.zaberalo aký druh HAK ? Lebo môj gynekológ mi predpísal tu dienorette a povedal že mám počkať že sa.mi to upraví no neviem.ci len nemá viacej peniažkov z toho že podporujem.kupu dienorette.. poprosím vás o rady ďakujem 🙂 prajem pekný deň.
@mili_09 ďakujem pekne za odpoveď môžem sa spýtať užívaš ešte nejakú antiku alebo to nejak prezivas ďakujem 🙂 lebo ja mám tak silné bolesti na nevydrzanie a prestala som teraz brat tu antiku ale po nejakých cca 10 dňoch a mám už druhý deň bolesti hlavy tak neviem či to môže tým byť zapricinene že som ju vysadila a taktiež krvacam a to už druhý tyzdeň v mesiaci ...nemáš náhodou skúsenosti s natalyou???
Ahojte. Predám dva blistre antiky Dienorette. Nesadli mi... plus tretí blister je načatý chýbajú len tri tabletky. Exp. 03/2023
@miyamonika dobrý je ponuka ešte plátna ?
Ahojte, posuniem 2 blistre Dienorette, expiracia 12/2023, 20€ aj s poštovným.
Nepredáva niekto náhodou ?
@mili_09 Neviem, ako by ti mohli byť užitočné skúsenosti iných. Ak tie niekto napíše, že žiadne vedľajšie účinky nemá, alebo má, ako to mení tvoju situáciu? Ak máš ťažkosti opísané ako možné vedľajšie účinky, tak HAK bude zrejme tá príčina. Ak to uvádza výrobca, ako môže gynekologička tvrdiť, že je to vylúčené? To čo máš za lekárku? Ja by som na tvojom mieste hneď vysadila a poobzerala sa po inom gynekológovi. Ako určite vieš, lekári sú finančne zainteresovaní na tom, koľko liekov predpíšu. Pre niektorých je to v ich práci absolútna priorita a pacientove zdravie je až na druhom (ak vôbec) mieste. To bude asi prípad tvojej lekárky. Nakoniec...právne zodpovedná by nebola, keby sa ti niečo stalo. Ani tá farma firma nie. Oni to uviedli v letáku.