Mate niekto skúsenosti? Navrhla mi ju dr keď som sa pýtala na teliesko ( už mam 2 detičky) ...ze najprv mam skúsiť toto...no nerada by som brala tabletky...
ahoj, začiatky boli zaujímavé ale už sa to upravilo
@ada_alica akoze výkyvy nálad alebo? Mne kedysi robila zle antikoncepcia preto som ju už nechcela brať strasne som bola precitlivena, za všetko revala, náladová, nervózna..sama sebe som liezla na nervy🤣 takže to by som uz nechcela skúšať..
Ale toto je jednozlozková, nemá estrogén a ani menzes nemáš, keďže to berieš stále bez prestávky.
@1fifinka1 aha tak to som nevedela ze sa berie nonstop a viem ze je to individuálne ale ty si napríklad nemala žiadne vedľajšie účinky ( chudnutie,priberanie, zhorsena pleť, zlepšená príp.nieco iné? )
@autorka ona nezadrziava vodu. Váhu mam rovnakú, hoci schudla som cca 3kg, ale pretože sa viac hýbem. Inak pri teliesku tiež nemáš menzes, myslím pri hormonálnom. Rovnaký princíp. Jedine špinenie zo začiatku je častejšie kým sa telo nastaví, niektoré ženy to vzdajú. Ja som vydržala, keďže ju beriem zo zdravotného hľadiska.
@1fifinka1 teliesko hormonalne by praveze malo pôsobiť len "tam kde ma" nie? Inak ny nijak nemalo ovplyvňovať, tabletky pôsobia inak? Ci tomu zle rozumiem? Prosím opravte ma ak áno lebo naozaj je to pre mňa dilema
Teliesko aj lieky majú rovnaký hormón. Samozrejme, lieky idú do krvného obehu. Teliesko je v maternici a pôsobí lokálne. Ale účinok je úplne rovnaký. Prečo lekárka odporučila najskôr lieky, aký bol dôvod?
@1fifinka1 absolutne netusim, iba mi vravela ze skúsime najprv tabletky a podľa reakcii uvidime aby sme potom nevyberali teliesko po 2 týždňoch.. myslela som ze je to štandardný postup🤦♀️😁
To je rozumné. Nie vyvalit 200€ za teliesko a potom ho vyberať.
@autorka áno ja, mne teliesko vypadlo. Beriem 2 roky, som spokojná.