Pekný večer prajem tym co sú, ako ja ešte hore. Dcérka je chorá takže momentálne si nemôžem ani dovoliť spať celú noc( snať chápete, ako to myslím 😂). Ale nie, chcem sa vás opýtať. Ktorá z vás brala a ma skúsenosti. S antikoncepciou HAK? Mne ju Dr predpísala, keďže som u nej bola pretože sa mi výrazne zhoršilo akné. No počula som na ňu rôzne recenzie. Nikdy som ešte nebrala žiadnu antikoncepciu. Mate s tým niektorá skúsenosti po prípade s inou antikoncepciu, ktorá vám pomohla na akné?
Ako píše mikasa, hak je skratka pre hormonálnu antikoncepciu. Názov tam nemáš. To, či ti sadne nepovie nikto dopredu. Budeš tu mať kľudne samu chválu a ešte to neznamená že bude sedieť aj tebe
@mina0202 hak je liek. Takže ma vedľajšie účinky. Keď ti sadne, nemusíš pocítiť absolútne nič. Ak ti nesadne, tak môžeš mať rôzne ťažkosti od ľahkých až po tie najťažšie. Rozhodnúť sa musíš ty, ale pre zhoršené akné by som HAK nezačala brať. Akné má svoje príčiny, hľadala by som to, čo mi zhoršenie spôsobuje. HAK je len dočasne riešenie, keď ju vysadiš, s najväčšou pravdepodobnosťou sa akné vráti. Neviem, čo si už skúšala, ale začni stravou a sleduj čo to spôsobuje, potom sa zameraj na kozmetiku, či ti neškodí tá. Pleť je obraz nášho vnútra, mastičky ani hak na toto nepomôžu.
@mina0202 HAK znamená hormonálna antikoncepcia, názov antikoncepcie musí byť niečo iné😅