Skúsenosť s tabletkou po Ellaone

mariac91
30. sep 2020

Ahojte uzila som ellaone 11ten cyklu , v ten den som bola u gynekologicky ktora sa nevedela presne vyjadrit ci uz prebieha ovulacia alebo ta sliznica je este taka po ms. Ale kazala mi tabletku uzit - to bolo po 36h od styku(vsrtko slo do mna) . Tablrtku som uzila po uziti som nemala ziadne priznaky ale teraz je to 9 dni od uzitia tabletky a uz asi 5 dni ma strasne bolia prsia a v podbrusku . Moze to byt sposobene tou tabletkou ? Obe tehotenstva sa u mna prejavovali totizto takto. Ms mam dostat az o 9dni takze pochybujem ze test nieco ukaze ak by som bola tehu. Ale tie priznaky ma znepokojuju

jana65l
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
julliska
30. sep 2020

@mariac91 môže to byť ovulácia.. Tabletka ellaone funguje tak, že oddiali ovulaciu tak predpokladám ze príznaky ktoré popisujes skôr súvisia s ovulaciou (farmaceut)

mariac91
autor
30. sep 2020

@julliska len ovulaciu viem ako pocitujem lebo ju mam dost bolestivu a tu som citila uz v den ked som brala tabletku

julliska
30. sep 2020

@mariac91 ono tieto tabletky "po" zvyknú rozhadzat cyklus, tak ktovie co sa deje.. Zostava ti už len čakať 🤷‍♀️

mariac91
autor
30. sep 2020

@julliska nooo tak ten rozhadzany cyklus by mi nevadil teda tak ako tie neziaduce ucinky ....

suzinkaf
23. feb 2022

@mariac91 môžem sa opýtať ako si dopadla po tej tabletke? Zabrala? Dakujem.