Skrátenie 7-dňovej pauzy Belary

4. júl 2021

Ahojte,
Belaru som dobrala 3. blister. Mám 7 dňovú pauzu (4. Deň) a priateľ sa do mňa spravil. Tabletku som vzdy brala priblizne o tom istom čase. Max hodinka rozostup. Ale to si myslim ze veľa toho nespraví. Môžem začať ďalší blister? A tabletky chránia aj počas pauzy rovnako ,že?

ukulela
4. júl 2021

Tabletky chránia aj počas pauzy. Ak nechceš posunúť cyklus, nemusis začínať skôr.

autor
4. júl 2021

@ukulela práveže kvoli návšteve na gyndu by som posunula cyklus. Sú dosť vybookovaní a potrebujem ísť na tú prehliadku už aj tak to je viac ako rok. Len že čo to hneď od prvej tabletky bude chrániť 100% alebo to bude akoby som zobrala prvú tabletku v 2.-5. Deň cyklu ledy sa musím týždeň chrániť. Ale s tým tehotenstvom ste ma ukludnili trochu 😃

ukulela
4. júl 2021

Pozri leták. Ale snáď chlap nemôže mať problem 7 dni mať gumu.

autor
4. júl 2021

@ukulela ďakujem ďakujem. Ale tabletka by mi k prerušeniu prípadného tehotenstva v podstate zabránila ze?

janai1
4. júl 2021

A problém je aký? Veď HAK účinkuje aj tých 7 dní počas pauzy... A keď si chceš posunúť cyklus tak po ďalšom blistri si nerob prestávku a začni brať hneď z ďalšieho

autor
4. júl 2021

@janai1 že či keď nezačnem brať nový blister skor (v pribalovom letáku je napisane ze mozem) tak ci ma to chráni plnohodnotne alebo nie (to som sa tam uz nedočítala)

janai1
4. júl 2021

Áno