tie ktore mate nehormonalne teliesko- Arianna, davate si pri sexe pozor pocas tzv.plodnych dni, sledujete ovulaciu atd, alebo sa nijako neobmedzujete? dakujem
Mám ho dva roky, nič nesledujem, žiadne obmedzenia.
Treba sa zmieriť s tym, že teliesko pôsobí potratovo - bráni uz oplodnenemu vajíčku uhniezdit sa.
@extempore neide mi o ziadnu vyhradu svedomia ak narazame na to... len chcem predist nezelanemu tehotenstvu
mám nehormonálne teliesko multiload cu 375 (nie arianna) spolu už asi 15 rokov a nikdy som si nesledovala ovuláciu ani plodné dni ani nič podobné.
na to je to teliesko, či toto či hormonalne či antikoncepcia aby si človek nemusel davať pozor...
@extempore Na to sa nikto nepytal - okrem toho v zivote zeny sa moze stat nespocetne velakrat, ze sa vajicko oplodni, ale v maternici sa vobec neuchyti - o takom niecom zena ani netusi, nema ako, kedze sa to oplodnene vajicko nikdy nezahniezdilo.
Ako pri teliesku vies kedy sa pokusilo zahniezdit, ale nepodarilo sa to kvoli teliesku a ako vies kedy chcelo a mohlo ale teliesko v tom zabranilo?
Uvažujem nad telieskom, pri HAK mám zle pečeňové testy. Máte po zavedení telieska cyklus ako pred zavedením či je iný?