Sex bez ochrany a ovuláci + tabletka po

3. máj 2022

Pekný večer, vopred chcem poprosiť aby nejaké hlúpe komenty ste si nechali pre seba ,, som celkom v strese a neviem čo robiť … piatok30 aprila v noci okolo 3-4 ráno som mala pohlavný styk bez ochrany ale ejakulácia bola mimo,.. nejak mi nedošlo že asi v tom období by som mala mať ovu,, neviem presne či som mala alebo či budem mať hlien som nezaevidovala len poznám už svoj cyklus a niekedy teraz sa ju buď mala alebo dostanem 😞.. vždy sa snažime chrániť ale tentokrát to nejak uniklo , v pondelok som rozmýšľala či užiť tabletku po , nakoniec som kupila i keď bolo to na 3tí deň ale stále to bolo v intervale … myslíte že by som mohla ostať tehotná:((

ildiko36
3. máj 2022

Tabletku uz asi sa neoplati zobrať, ale sanca na tehotenstvo stale egzistuje..ked mi napises ip nieco ti napisem

maranta_leuconeura
3. máj 2022

Ano, mohla si otehotniet. Pravdepodobnost je mensia ako sex na plno pocas plodnych dni bez tabletky po, ale nie je to vylucene... Co cakas ake odpovede? Chlacholenie?

dzulli1980
3. máj 2022

Tak pokiaľ Ti, tak nejak vo víre vášne vyplo mozog a nedošlo, že môžeš mať plodné dni, darmo budeme radiť ... jednoduchá rada, chceš mať sex, nechceš mať dieťa, chráň sa ... samozrejme, že môžeš otehotnieť ... prepáč za úprimnosť, ale ja osobne tomuto nerozumiem ... chcem mať sex bez ochrany, no nechcem zostať tehotná ... pokiaľ deti nenosí bocian, logiku v tom nevidím.

dskjhfdlkdjhl
3. máj 2022

Je uplne jedno, co si myslim napr. ja, alebo ktokolvek z MK. Tehotna byt mozes a nemusis. Cas a test ukaze. A "hlupe komenty" Ti mozu byt ukradnute, len sa Ty snaz byt mudra😉

janetinka27
4. máj 2022

mnohi ludia funguju uspesne na prerusovanej sulozi aj pocas plodnych dni. na tvoju otazku nema nikto odpoved.ja si skor myslim,ze nie

diewcatqoo
4. máj 2022

My fungujeme na prerusovanej sulozi viac nez 10 rokov, a to aj pocas plodnych dni. Otehotnela som planovane, vtedy, ked sme chceli.
Tazko povedat, ako to bude u vas. Zostava len cakat, ci dostanes MS alebo nie (aj ked po tabletke po zvykne meskat) a potom si spravit test.

nevenka
4. máj 2022

@diewcatqoo my tak isto, uz skoro 19 rokov...az na tretie dieta, ale to nebolo z prerusovaneho, ale normalneho, ovu som cakala klasicky okolo 20-teho dna, podcenila som troska hlien a ovu prisla na 14-ty den. Ale sme radi za nasho tretieho drobca.
Inak, prerusovane ideme aj cez plodne dni a nikdy nic. No, po 3.dietati si chlap dava este vacsi pozor ako pred detmi 🤣.
Napriklad aj tak, ze pocas plodnych dni mame sex raz za den max., takze ziadne druhe, tretie kolo...lebo to tu casto citam, ze idu sice prerusovane, ale viackrat za den alebo sa spravi a potom...no, to ani nemusi byt ta "kvapocka lasky", ale z toho minuleho...hoci sa vycika chlap...ja uz som opatrna v takomto pripade. Pre istotu. Inak vytiahnut stihne vzdy.