S ktorou antikoncepciou ste spokojné?

drobec87
4. mar 2019

Ahojte. Po dlhej pauze plánujem antikoncepciu. Zaujíma ma, ktorú používate, s ktorou ste spokojné a koľko cca stojí. Samozrejme, že sa na to spýtam gynekológa, ale chcem mať aj prehľad čo je v tomto nové. Radšej by som niečo, na čo netreba myslieť každý deň. Rozmýšľam aj nad vnútromaternicovým telieskom, ale bojím sa priberania. Keďže 2 známe pri tomto tipe ant. dosť pribrali.

lelet1609
4. mar 2019

@drobec87 ja mám Mirenu a som spokojná 🙂

miska222111
4. mar 2019

@drobec87 ja uzivam dlhodobo Yaz, a som s nou velmi spokojna. Ziadne kilo navyse.Ale kazdemu nieco ine sedi. Mne vyhovuje system uzivania 24/4. Ked si spominala teliesko, kamaratka ma nejake nehormonalne Ariane a tiez si chvali🙂

macko1007
4. mar 2019

@drobec87 uzivala som belaru 2roky,nepribrala som,nebyvalo mi zlevsetko ok ...po dvoch rokoch somvysadila a osobne by som uzantikoncepciu nechcela ale je to tvoja vec 🙂 ale ak mam odporucit tak belara

milus777
4. mar 2019

Uzivam mistru a maximalna spokojnost.

saskia_98
4. mar 2019

@drobec87 ja mam Daylette tá je na štyl 24/4 a som s nou maximalne spokojna. No toto bola až moja druha alebo 3tia ktora mi fakt sadla. Pretože keď vysadim antikoncepciu mam nehorazne migreny. Takže za mňa je anti maly poklad. 🙏🏻

annadan
5. mar 2019

@drobec87 každý ma inú antikoncepciu a každej z nás pasuje iná. gynekológ ti najlepšie vie povedať aká bude tebe pasovať. či už ju potrebuješ aj na zlepšenie pleti, viac hormonálnu alebo menej hormonálnu. gynekológ ti poradí a vyberie najlepšie.

luvivinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz