Rada po vysadení antikoncepcie

27. dec 2023

Ahojte.
Otázka alebo prosba o pomoc. Vysadila som pred mesiacom antikoncepciu. Odvtedy sa mi zhoršila pleť - na celej tvári mám akné ale čo je horšie, mám ho aj vo vlasoch a na zátylku a zdá sa mi, že sa mi objavuje aj medzi prsiami (pred antikou som to nemala) .. je to bolestivé najmä vo vlasoch. Vyzerám hrozne až sa hanbím za to, ale prežijem no..) To ešte neviem, čo sa stane teraz, keď mám dostať MS. Viete mi poradiť niečo, čo by mi mohlo pomôcť aspoň trochu upraviť to akné alebo niečo, čo ma dá aspoň trošku do poriadku? S mužom sa snažíme o bábo.
Ďakujem

alexas56
27. dec 2023

Ja som písala na túto temu asi pred pol rokom do jednej skupiny. Vysadila som HAK a odvtedy nastal pre mňa horor, totálne zhoršenie pleti, takú pleť som nemala ani keď som bola v puberte, vypadávanie vlasov, zlá nálada..proste des. Musela som navštíviť kožnú..

autor
27. dec 2023

@alexas56 aj ti niečo od kožnej pomohlo? Lebo ak toto bude pokračovať tak sa zbláznim..🫣

princeznaaa12345
27. dec 2023

To by zaujímalo aj mňa. Pred pol rokom som vysadila hak a stále mám vyrážky

mtjanka
27. dec 2023

Asi budeš musieť navštíviť kožnú, mne poradila na vlasy kerastase šampón bain divalent, a na pokožku lokálne retinoidy - Belakne

janula2511
28. dec 2023

Ako dlho si brala hak? čo si brala?

autor
28. dec 2023

@janula2511 brala som 7 rokov Dienorette.. 🫣 teraz keď to tak poviem až ma striasa, že 7 rokov..

autor
28. dec 2023

@mtjanka pozerala som si, čo je to ten Belakne a vidím tam, že sa nesmie počas tehotenstva ani keď plánujeme dieťa. Snáď teda kožná príde na niečo, aby som sa zbavila toho akné.