Ahojte, chcem sa opytat ohľadom antikoncepcie, možno mi niekto bude vedieť poradit. Bola som na dovolenke a chcela som byt bez menštruácie, tak som pokračovala s užívaním nového blistra.. už pokračujem asi 2.týždeň a som dosť zavodnena a napríklad tuto noc ma tak pobolievalo podbrusko ako by som mala dostať a celkovo je to take nepríjemne. Chcem sa opytat či je nutné dobrať cely ten blister, alebo by som mohla prestať s užívaním, dostať menzes, a po ňom zase začať s užívaním.. ďakujem pekne za rady
Áno, dober celý blister. Iba tak budeš spoľahlivo chránená.
Dober celý.
Ďakujem za rady, ale momentálne ani nemám partnera, takze ak by mi nešlo o to “byt chránená” je Okey prestať brat aby som menzes už dostala ?
@mikasa_ackerman fakt? ako sa telo ktoré funguje na poklese hormónov počas pauzy pripravuje na menštruáciu?
@janai1 tie úvodzovky tam ti nič nehovoria?
@natalyaa Dober celý aj tak, ak by si vysadila skorej ,môžu sa ti dosť rozhodiť hormóny
@natalyaa určite blister určite dober, to bolenie brucha a zavodnenie sú normálne, tiež to tak mávam, keď si nespravím 7 dňovú pauzu. Telo už bolo pripravené, že ide “”menštruovať”” 😄