Prosím o radu ohľadom ochrany.

katie1604
5. apr 2020

Ahojte, už dlhšie rozmýšľam nad výberom ochrany.. som mladá, antikoncepcii by som sa rada vyhla.. chcem mať čo najväčšiu istotu, nevedeli by ste mi niečo odporučiť? 🙂 Kondómy používame, no zvažujem ešte Pharmatex alebo vnútromat. teliesko.
Ďakujem 🙂

struhanka
5. apr 2020

@katie1604 Vaginálny krúžok Nuvaring. Vkladá sa 1x mesačne na 3 týždne, potom týždeň pauza. Viac info: https://www.adc.sk/databazy/produkty/pil/nuvari...

katie1604
autor
5. apr 2020

@struhanka ďakujem 🙂

ivka27101
5. apr 2020

Ja mam dobru skúsenosť s pharmatexom. Nechcela som žiadne telieska do seba dávať SMK chémiu a toto mi prišlo ako najlepšie riešenie a bez následkov 🙂

katie1604
autor
6. apr 2020

@ivka27101 tiež by som do seba najradšej nič nedala, len či je Pharmatex dostatočne spoľahlivý 🤔

ivka27101
6. apr 2020

@katie1604 ja som na tom fungovala dva roky do konca a bez nehody, takže z vlastnej skúsenosti spoľahlivý je 🙂

katie1604
autor
6. apr 2020

@ivka27101 Ďakujem🙂

katarinka_
28. apr 2020

Ja nemam s Pharmetexom az tak dobru skusenost, ale je to individualne. Ked ho zavediete (globule), treba cakat aspon 5 minut, zase ten gel je veeelmi neromanticky, pchat do seba taku "striekacku" 🙂 moj partner sa stazuje na to ze je vnutri prilis vlhko a prilis velke trenie a on potom vobec nevie precitit to, co spolu robime 🙂 slo to dolu vodou a museli sme s tym prestat. Plus on je citirt, zapacha aj chuti, takze to nie je uplna romantika 🙂 Ale je to individualne, su baby co Im sadol 🙂 treba skusit

katie1604
autor
28. apr 2020

@katarinka_ ďakujem 🙂 vyskúšam a uvidím😊

lucilaines
28. apr 2020

@katie1604 ja som pouzivala Pharmatex, mne to velmi vyhovovalo. Ale mala som dvoch partnerov a obaja nanho mali alergicku reakciu. Jeden dokonca taku silnu, ze ho to vzdy stipalo niekolko dni po. Takze odporucam opatrne.

katie1604
autor
28. apr 2020

@lucilaines ďakujem 😊 styk nemám často, som mladá tak chcem ešte nejakú poistku ku kondómu lebo vždy stresujem viac jak by som mala