Ahojte, už dlhšie rozmýšľam nad výberom ochrany.. som mladá, antikoncepcii by som sa rada vyhla.. chcem mať čo najväčšiu istotu, nevedeli by ste mi niečo odporučiť? 🙂 Kondómy používame, no zvažujem ešte Pharmatex alebo vnútromat. teliesko.
Ďakujem 🙂
Ja mam dobru skúsenosť s pharmatexom. Nechcela som žiadne telieska do seba dávať SMK chémiu a toto mi prišlo ako najlepšie riešenie a bez následkov 🙂
Ja nemam s Pharmetexom az tak dobru skusenost, ale je to individualne. Ked ho zavediete (globule), treba cakat aspon 5 minut, zase ten gel je veeelmi neromanticky, pchat do seba taku "striekacku" 🙂 moj partner sa stazuje na to ze je vnutri prilis vlhko a prilis velke trenie a on potom vobec nevie precitit to, co spolu robime 🙂 slo to dolu vodou a museli sme s tym prestat. Plus on je citirt, zapacha aj chuti, takze to nie je uplna romantika 🙂 Ale je to individualne, su baby co Im sadol 🙂 treba skusit
@katarinka_ ďakujem 🙂 vyskúšam a uvidím😊
@katie1604 ja som pouzivala Pharmatex, mne to velmi vyhovovalo. Ale mala som dvoch partnerov a obaja nanho mali alergicku reakciu. Jeden dokonca taku silnu, ze ho to vzdy stipalo niekolko dni po. Takze odporucam opatrne.
@lucilaines ďakujem 😊 styk nemám často, som mladá tak chcem ešte nejakú poistku ku kondómu lebo vždy stresujem viac jak by som mala
@katie1604 Vaginálny krúžok Nuvaring. Vkladá sa 1x mesačne na 3 týždne, potom týždeň pauza. Viac info: https://www.adc.sk/databazy/produkty/pil/nuvari...