Ahojte, brala triquilar, vysadila som ho koli tomu, že som prestala mat akukolvek chut na sex ... Po vysadení ma prekvapilo že mám celkom fajn cyklus a že mi ho nenarušilo iba nejaka mala odchyla cca 2-3 dni ... to je v pohode, ale moja plet dostala zabrat vyzeram ako keby som prave dostala pubertu .. a to nie len na tváry ... vyhodil sa mi dekolt a chrbat ... som s toho nešťastna, viete mi nejako poradit, bola by som moc vďačna ... dakujem
telo sa čistí od toho svinstva (hormóny, chémia,...) pi veľa tekutín (žihľavový čaj) a niečo obdobné i na tie vyrážky
Tiež som vysadila HAK, lebo sa mi zdalo, že mám viac zdravotných problémov. Bála som sa, že sa to prejaví na mojej pleti. Používam kozmetiku Bioderma Sebium a dávam si pozor na to, čo zjem (v mojom jedálničku je veľa ovocia a zeleniny, čo najviac som obmedzila cukor).Trochu sa mi stav pleti zhoršil, ale nie je to žiadna tragédia. Hlavne, keď svieti slnko, používajte krémy aj na tvár z vyšším ochranným faktorom. Ja si napríklad dávam 30-tku už od polovice apríla. Slnko totiž vyrážkam nijako neprospieva.
ahoj, mne sa stalo to iste po vysadeni antikoncepcie, tiez som bola pri koznej, dala mi nejaku vodicku ktoru som pouzivala skoro pol roka, nepamatam si ako sa to volalo, da sa povedat ze to trosku zabralo, ale nic moc. chodila som do solarka to mi pomohlo viac, hlavne na chrbat.
treba vydržať,telo si musí zvyknúť a vyčistiť od hormónov
chodte koznej. da vam pripravky, ktore vam to vyliecia. ja som brala aj nejake antibiotika, potom som mala na noc krem a nejaku vodicku na rano a pekne mi to vsetko preslo.