ahojte baby, neviete mi niekto poradit? tento mesiac som vysadila hak, ( brala som mersilon). Brala som hak 4 roky.Teraz ked som ho vysadila, cakala som ze sa z toho moje telo musi spamatat a musi sa mi nastavit ciklus, no asi po tyzdni ma zacalo dst silno boliet v podbrusku, normalne kazdym krokom citim bolest a mam pocit ze sa mi zapalili bradavky- bolia ma na dotyk. Neviem ci je to normalne a prejde to, alebo mam radsej zajst za lekarom? mal niekto take skusenosti?dakujem vopred za odpoved
uff.dik vavenka...tie bolesti ma uz asi treti, stvrty den. tak ak nezmyznu, tak skocim za tym lekarom...nemam s tym ziadne skusenosti, tak len dufam, ze to nic vazne nie je.
baby prosim vas chcem sa spitat berem antikoncepciu uz 10 mesiacov a niekedy pocas brania hak som dostala spinenie nebolo to kazdy mesiac napr 4mesiace dobre potom som to dostala potom zase nic 2mesiace a teraz to mam zase.skoncila sa mi menstruacia a po 8 dnoch som to dostala isla som dneska doktorovy a urobil mi ultrazvuk vsetko som mala v poriadku aj stery mi zobral ani mikozu infekciu nic nemam tak co mi to moze sposobovat?nemate stym niekto skusenost uz so vymenila 4 antikoncepcie to neni mozne aby mi nezabrala ani jedna ze s kazda mi nerobi dobre??
@timea0 mne sa to stalo len raz a HAK beriem 5 rokov, dostala som menstruaciu normalne a potom po dvoch tyzdnoch znovu ale bolo to v mojom pripade zo stresu. vyberali mi mandle a hrozne som sa bala tak som normalne dostala menzes. a ja som tiez brala vela druhov kym som nasla relativne dobru antik.
Ahojte baby, pred tyzdnom som vysadila antiku a odvtedy, neviem ci to s tým súvisí alebo nie, mám dvojité videnie na pravé oko a tiez je trocha viac opuchnutejsie a privretejsie ako to lave.. Bola som u na vsetkych vysetreniach, ale lekari nic nenasli. Mali ste, prosim, niektora s podobnou vecou skusenosti po vysadeni antikoncepcie?
Mirettim vyzera to tak ze sa ti hned dostavila ovulka, a po styroch rokoch je to asi citelne 🙂
V kazdom pripade ak bolest po 1-2 dnoch nezmizne, tak moze byt problem aj inde a treba skocit za lekarom,.....