Problém s antikoncepciou Mercilon

didi19
7. jan 2014

Ahojte všetky baby .Ja užívam Mersilon a a pred tým som užívala ešte dva druhy ale bolo to dávno 😀 😀 😀 Mám však ten problém že ked beriem antikoncepciu nemám po čase už vôbec ale že vobec chuť na sex--ked so jeden čas nebrala bolo to úchvatné už som aj zabudla aký je super 😀 😀 😀
Chcela by som sa opýtať akú anikoncepciu beriete a aké máte skúsenosti a poradiť mi nejakú alebo ako si vybrať to najlepšie pre mňa.
Chcela by som sa opýtať aj na sterilizáciu ake máte pocity či chúťky po nej. Dakujem

hviezdicka111
7. jan 2014

@didi19 na to, aku kto berie HAK, sa pytat nemusis...jednej moze ten druh vyhovovat, inej nie...toto preber so svojim gynekologom, ktory ti poradi nejaku inu...Ja som napr. brala skoro osem rokov a takyto problem som nemala... aj ked kopu inych ano 😀 proste mozno treba vystriedat nejaky iny druh/druhy kym ti konecne bude vyhovovat 🙂

didi19
autor
7. jan 2014

@hviezdicka111 viem že každej môže zabrať nejaká iná no ked sa najde jedna alebo dva ktoré nebudú mať negatívne odozvy tak ju skúsim.

hviezdicka111
7. jan 2014

@didi19 ja som brala minervu ak ti to teda pomoze 🙂 lenze chloe, minerva, vreya su generika diane 35 okolo ktorej bol minuly rok dost velky rozruch a neskor som citala, ze sa nebudu pouzivat ako HAK iba na liecbu akne atd...cize by to nemal gyndos len tak predpisovat..

didi19
autor
7. jan 2014

@hviezdicka111 😀 😀 😀 pôjdem na kožné 😀 😀 😀 😀
A tvoje skúsenosti s ňou????Žiadne problémy????

hviezdicka111
7. jan 2014

@didi19 pocas brania nie, ja som mala problemy po vysadeni....ale to bolo teda sposobene asi tym, ze si telo po tolkych rokoch nevedelo zvyknut na fungovanie bez "umelych" hormonov...ale aj z tejto by sa isto nasli baby, ktore by povedali ze pribrali, atd....proste fakt kazdej sadne nieco ine...najlepsie riesit s gyndosom....