Ahojte baby,
mám na Vás otázku, ktorá sa týka zmeny telesnej hmotnosti. Pred dávnom som rapídne schudla, mám strach z pribratia. Veľmi si dávam aj pozor čo zjem, samozrejme niekedy zhreším, nie sme stroje 😉
Keď mi lekár predpísal 1. antikoncepciu, nepribrala som, chcela by som zmeniť HAK a preto mám opäť obavy z priberania. Mojou prvou antikoncepciou bola belara, beriem ju už 8 mesiacov, nepribrala som, prsia sú o číslo väčšie.
Ako ste na tom vy ? 🙂
Akú antikoncepciu beriete/brali ste ? Pribrali ste ? Schudli ? a čo prsia?
Ďakujem Vám!
Ja som schudla behom týždňa 6 kíl 🙂 už to bolo na hranici 🙂 teraz som sa ledva dostala na 49 kíl 🙂 aj chudnúť sa dá ľahko, len treba chcieť 🙂 hlavne zmeniť stravu a cvičiť 🙂
@symma no moj nazor na antikoncepciu je ze uz nikdy viac.... ale tak kazda sme ina a kazda na tu ktoru antikoncepciu mozeme reagovat inak.Antikoncepcia ti moze sadnut ako sa stalo tebe pri tej prvej ale aj nemusi ako sa stalo mne a mala som strasne problemy s nej preto som si povedala ze to uz nerisknem a nikdy viac ju nezacnem uzivat aj ked som ju mala zo zdravotnych dovodov.Tak ak teda ides menit prajem vela stastia nech ti sadne 😉
@martinusik91 aké problémy ak sa smiem opýtať ?
@symma pribrala som za rok uzvania cez 20kg zhorsili sa mi pecenove testy, totalne sa mi pokazil zaludok stale som vracavala nic tazsie ani vyprazane som nemohla jest, a psychicke problemy bola som strasne naladova bud som mala nervy alebo som revala ako...
kazda HAK posobi na kazdu zenu inak....jedna z nej moze pribrat, ina nie....
ale tak z mojej skusenosti najskor som brala Tri-regol, cca 6rokov, to bola pohoda, nepribrala som, sice ani prsia nenarastli, ale to som nejak neriesila 🙂 potom rok aj nieco Minervu, a to som pribrala skoro 15kil....no po vysadeni zisli pekne dole....ale po vysadeni HAK po tolkych rokoch som sa citila vseobecne dost pokazeno - cyklus rozhadzany, hnusna plet, vlasy, nevolnosti horsie ako v tehu,....a mnoho ineho este...takze ja uz HAK nechcem nikdy v zivote a co sa tyka tych prs, pri minerve mi narastli, ale to bolo skor tymi 15timi kilami, ktore som nabrala...a ako zmizli kila, zmizlo aj to, co na prsiach bolo navyse... 🙂
@martinusik91 ja som mala take zmeny nalad, ale po vysadeni 😀 no kludne mozem povedat, ze vtedy sa mi hormony burili viac, ako v tehu 🙂
@hviezdicka111 no ja som teraz tehotna a neviem ci sa mi burili viac ked som uzvivala antiku ako teraz 😀 ja som po vysadeni zas mala problemy s cyklom vyse roka sa mi daval doporiadku
@martinusik91 no ja som tiez teraz tehotna 😀 ale trvalo osem mesiacov, kym sa podarilo, tiez cyklus katastrofalny.... ☹ a este aby som nezabudla, ako bonus som mala aj vysoky cholesterol, ktory sa tiez dal do poriadku po vysadeni 😀
@hviezdicka111 no je to svinstvo 😠 niekto ju berie cele roky a nic a niekomu staci chvila a viac ublizi ako pomoze
no ja som tiez chvilu brala, ale vaha sa mi nezmenila a ani prsia nenarastli...
podla mna je uplna sprostost sa pytat, z ktorej narastli, z ktorej sa pribera, chudne. lebo ak ti aj daka baba napise, na teba to nemusi mat tie iste ucinky..
@zuzinka1989 ja som si toho úplne vedomá, že na každú pôsobí inak ale ak na 4 dievčatá z 5 bude jedna a tá istá HAK pôsobiť
negatívne(čo sa priberania týka), tak je veeeeľka pravdepodobnosť 🙂
@symma podla mna z tohoto tu neziskas vzorku, co by ti priniesla nejake dvoveryhodne vysledky 😀 ak ti to nejak pomoze, brala som teda tri-regol a nezmenilo sa na mne nic 🙂
Ja som brala a aj beriem Mercilon, mala som rok pauzu a ani raz so z nej nepribrala....
Ahoj Symma, pisala si ze tvoja prva antikoncepcia bola Belara a nepribrala si ani kilecko a pritom sa ti zvacsili prsia ved to su same pozitiva🙂 z akeho dovodu sa nevratis k Belare... ?Ja ju uzivam tiez uz dost dlhu dobu a nechcem ju vymenit za nic ine zlepsila sa mi po nej plet uz ani neviem co je to mat pupak na cele 🙂 a nemastia sa mi vlasy...Dost som si o Belare citala a dozvedela som sa ze patri medzi antikoncepcie s najnizsim rizoikom tromboembolizmu...To je pre mna osobne dost dolezite vediet ze uzivam velmi bezpecnu antikoncepciu...
ja som brala triregol 2 roky.. najskor nic ale potom som som z neho rapidne pribrala 10 kil ☹ ... hak uz NIKDY viac ...
ahoj baby chcela by som sa opytat ci mate niektorá skusenost s antikoncepciou belara ja ju používam na plet neviete kedy može zacat zaberat ?
Baby, este mi zostal jeden blister Belary (exp.02/2017), ak mate niektora zaujem piste IP. Na cene sa dohodneme, Dakujem 🙂
ahoj baby. Ja sa chcem spýtať začala som brať antiku potom som ju vysadila lebo mi nerobila dobre,no potom sme mali s priateľom sex ale praskol nám kondóm a to bol prvý deň ako som vysadila antiku. Ale hneď som si dala tabletku tú do 72 hodín proti otehotneniu. No ale potom som krvácala a ako som dokrvácala som začala antiku brať zase a zatiaľ mi je dobre,beriem ju už 4 deň a chcem sa spýtať kedy by sme mohli mať sex už bez ochrany? 🙂 ďakujem 🙂
Dobry den pekne,prosim potrebovala by som,od,vas radu mam 22 rokou a mam 46kg trapi ma aj akne a chcela som skusit niaku antikopcepciu len neviem ako nato ci,si,mam sama niaku ziadat od gynekologicky alebo mi,ju viberie ona ale zrovna by som,chcela,niaku kde par,kil navyse neudu vadit a aj plet by mohla,mat zmenu. Nemam vobec stym skusenosti nikdy som ziadnu antinu nebrala a neviem co sa bude diat po nej a ako,ju brat viem ze mi aj gynekologicka,povie,co a ako len som zvedava odvas ak mate trochy namna casu mohlu by ste mi,niektora napisat viac otom na,moj gmail katuskatankova@gmail.com velmi pekne dakujem
Ahoj baby, ostala mi mesačná dávka hak NATALYA exp 04/2017, tak ak má niekto záujem, napíšte IP, dohodneme sa.
Brala som belaru asi 8mesiacov, dokonca som schudla 2kg, chápem ťa, tiež som schudla pred rokmi viac kíl a odvtedy si dávam pozor
belara mi moc nesedela, po viac ako polroku som zmenila HAK na Dienorette, pribrala som 6kg, nie a nie zhodiť
Ja som brala Belaru 6 mesiacov a pribrala som 13 kg a prsia sa mi zväcsili o 2 velkosti 😀 jedine pozitivum asi konecne mam pocit ze tam daco mam ... potom som doktorku poziadala o zmenu HAK a dala mi Lunytiu uzivala som ju 3 mesiace a pribrala 2 kg ale zhorsilo sa mi dychanie ... tak som ju vysadila a teraz len trpnem co sa bude robit s mojim telom :-/ a o uzivani HAK ani neuvazujem uz
@daniella315 ako sa ti konkrétnejšie zmenilo dýchanie?
ja mám pocit,že odkedy HAK beriem, veľmi rýchlo sa zadýcham
@aneta8875 no ja som zase nestačila z dychom, mala som problém polapiť dych a nemohla som sa niekedy nadýchnuť. A doktorka mi povedala že mám zrýchlené bitie srdca . Alebo niekedy stačilo že vyšla po 3 schodoch a už som mala problém zdychom ... teraz som antikoncepciu vysadila a vidím zmenu k lepšiemu. Aj doktor mi povedal že to mám z toho .
MANIEKDO SKUSENOSTI SNEJAKOV ANTIKONCEPCIU CO SA DA PRIBRAT
Ahojte poradí mi niekto ako sa ta Antikoncepcia berie aj počas menštruácie ?
dobry den mate niekto skusenosti z HAK SIMRMYA,dakujem
symma, hlavne si dávaj pozor, aby si neprepadla anorexii 🙂 mne sa to skoro stalo, ale v hodine dvanástej ma našťastie zachránili 🙂 Nerozumiem prečo sa bojíš priberania, keď píšeš, že si rapídne schudla? Potom je dobré pribrať, toho sa neboj 🙂 Dnes už žiaden chlap nemá rád vychudnuté baby 🙂 Ja Beriem HAK Dienorette a nepribrala som vôbec a ani neschudla 🙂 Prsia rastú skoro pri každej HAK 🙂 Moje sú od začiatku užívania o cca 1,5 čísla väčšie 🙂