Prestala som brať hormonálnu antikoncepciu a menzes nikde

iskrickaa
12. jún 2019

Ahojte zienky,

Mam 37 rokov a rok som brala nizkohormonalnu antikoncepciu kvoli silnej a bolestivej menzes. Nepomohlo to nejak extra a nestalo mi to za nonstop bolesti prs a podrazdenost. Tento mesiac bol prvy bez tabletiek, vcera som mala dostat menstruaciu a nic, ani nemam pocit, zeby sa chystala prist. Nikdy v zivote mi nemeskala, ani ako pubertacke, je to normalne? Uz dva dni nic. Lutujem, ze som to svinstvo vobec brala.

Dakujem.

marcelik88
12. jún 2019

Treba cakat este, telo byva po vysadeni dost zmatene a niekedy pride ms aj o dva mesiace. Jasne, ze ked to bude trvat tak dlho treba ist k doktorovi nech zvazi ci netreba napriklad pichnut vyvolavacku a nech skontroluje ci tam nie je iny problem

iskrickaa
autor
12. jún 2019

@marcelik88 boze, parada 😕 ked som mala 20, brala som 2 roky a nebol ziadny problem. Bola som na ultrazvuku asi pred dvomi tyzdnami, ci som ok kvoli tej silnej menzes a vsetko bolo ok. Akurat teraz cez leto sa to pokasle, neda sa ani dovolenka naplanovat...

h_petra
12. jún 2019

už nemáš 20, už máš 37, je to šok, neprebehla zrejme ovulácia, neprebehli bežné hladiny hormónov, niet sa čomu čudovať. držím palce aby sa to spravilo.

iskrickaa
autor
12. jún 2019

@h_petra No hej, ale este pred rokom bez hak mi vsetko fungovalo super. Teraz som mala aj bolest vajecnika, myslela som, ze som ovulovala. Dakujem, snad to pride.

roomaa
13. jún 2019

@iskrickaa je to úplne normálne, záleží koľko si brala a tak, telo sa bude dávať dohromady možno aj pol roka, kým sa poriadne vyčistí, je to zase zmena...

iskrickaa
autor
13. jún 2019

@roomaa
@h_petra
@marcelik88

Baby, dnes som dostala. Meskala dva dni.