Ktorú metódu by ste používali skôr, prerušovanú súlož alebo pharmatex s tým, že vyvrcholí do pošvy?
Ktorá je podľa vás viac účinná?
Ďakujem
ani jedna z menovanych nie je dostatocne ucinna, aby som ju riskovala ak nie som pripravena otehotniet
Nejde tu o to. Len o výber z týchto dvoch keď už jedno 🙂
Za mňa prerušovaná súlož + pharmatex 😁
Doporučujem kúpiť mozog😀 veď predsa keď nechcem otehotniet nebudem používať metódu pri ktorej 60% žien otehotnie🤦🏻♀️
Ak máš sex pravidelný, tak ani na jedno by som sa nespoliehala. Najúčinnejšia bude kombinácia Pharmatex a prerušovaná súlož.
@zelenakobyla123 pri ktorej metode prosim otehotnie 60perc zien???
@zelenakobyla123 o tych % velmi silno pochybujem.
@monro pri prerušovanom sexe, táto metóda je účinná iba na 40% 🙂
Ja som pouzivala roky phatmatex čipky +sledovanie ovulacie, neostala som tehotna
@zelenakobyla123 ked chlap nevie, co robi, tak to potom tak aj vyzera 😅
Kazdopadne Pharmatex ale s dodrzanim vsetkeho co pisu v pribalovom letaku… prerusovana suloz v ziadnom pripade, kto chce riskovat nech sa paci
@nevenka viete že spermie sa uvoľňujú počas celej súlože, nie len počas vyvrcholenia že? Takže chlap môže byť hocijako šikovný ale biológia nepustí😀
@zelenakobyla123 to určite nie, veď pearl index prerušovanej súlože je tak 20perc. Neviem odkiaľ máte tých 60 perc.
obe tieto metody sa povazuju samo osebe za nespolahlive a mali by sa kombinovat s inou metodou. napr pharmatex plus pesar, ked sa chce robit dovnutra
@zelenakobyla123 19 rokov sa nam nic nestalo, co sme nechceli, tak neviem teda...🤔
No neviem ako pharmatex, ale z prerusovanej suloze tu na modrom koniku najdes zaaaaaastupy babatiek.