Aká je pravdepodobnosť otehotnieť cez plodne dni keď praktizujeme prerušovanú suloz? Plodne dni som mala 14.deň cyklu, ružový ťahavý hlien. Potom sucho a potom bol kremovy ..
Babo neplánujeme, ale keby sa šmyklo tak budeme radi
pravdepodobnosť je dosť veľká cez plodné dni 🙂...ak by vás bábo potešilo, kašlite na prerušovanú...nie je to spoľahlivá ochrana
Záleží od chlapa, ak je šikovný a vie si dať pozor, tak pravdepodobnosť je veľmi nízka aj cez plodné dni. Ak je mantavý, tak potom vysoká. 😀
Zabudla som napísať, že prerušovanú suloz sme mali 2 dni po tom ako som mala ovu hlien
+ sex sme mali tak 3 krat za deň každý deň po dobu 3 dní,
Ste pripraveni na dieta? Priestorovo, byvanim, financne...? Mas stalu robotu, aby si mala matersku? Sexovali ste 9x v priebehu 3 dni to vyzera dokonca na cerstvy vztah...?
Pravdepodobnost je urcite,takych deti sa uz narodilo. To uz zalezi od sikovnosti chlapa😜
@natalia_r áno áno a áno 😁
Tak potom drzim palce, nech sa podari 🐥 sanca je vysoka
50:50
Nie som odbornicka, ale ak by ste s manzelom prijali dieta, tak vraj velmi casty sex nejako "znehodnocuje" schopnost spermii oplodnit vajko
Ked trtkate ako zajace, tak sa priprav aj na neplanovane dieta a ptipadne dalsie zivotne rozhodnutia. To je tazke brat antilu, kondomy alebo spreje ci kremy? 🤦♀️
@kitycat nie, nie je. Plánované dieťa nechceme ale ak sa podarí, budeme radi. Tak sa pýtam, že ako to vyzerá
Za mňa level veštecká guľa.
@kitycat + ďalšou vecou je, že s partnerom sme len cez vikendy. Vzhľadom na to že je momentálne stále na sluzobkach…
@mikadooo nepytam sa či som, len či tam je pravdepodobnosť
U nas v pohode, ale ja sa viem na chlapa spolahnut, 19 rokov takto fungujeme. Toto je ale velmi individualne a pravdepodobnost rozna u kazdeho paru...
Jaj a teraz citam, ze 3x za den...tak to zvysuje pravdepodobnost viacnasobne. My v tomto pripade, cez plodne dni len raz za den alebo kazdy druhy.
MUDr. Radim Uzel
Někteří lidé nemají o pohlavním životě dostatek informací, může to být dáno třeba příliš přísnou výchovou. Právě pro ně přinášíme tuto základní informaci:
Od počátku pohlavní dospělosti dochází u mužů při sexuálním vzrušení ke ztopoření penisu, tj. k erekci. Při stupňujícím se vzrušení dojde k ejakulaci, tj. výronu semene. Pokud se tak stane při nechráněné souloži, může partnerka otěhotnět. Před ejakulací může docházet k uvolnění preejakulační tekutiny, což je normální jev. Pozor, tato tekutina může obsahovat živé spermie. To je jeden z důvodů, proč je třeba používat kondom po celou dobu soulože, nikoliv až před ejakulací.
My praktizujeme toto odkedy sme s mužom spolu tj 12 rokov a asi proste vie čo robi môj muž lebo žiadne šmyknutie sa nekonalo u nás nikdy . Cize keby otehotniem asi by som ho podozrievala že to urobil schválne 😄
Relativne vysoka.
Ale priznam sa a nechapem, ak babatko neplanujete a keby sa smyklo, budete radi - tak chcete babatko alebo nie?
Lebo ak skor nie, zvolte inu metodu ochrany.