Ahojte, chceme sa snazit o babatko, ale bez gelu to nejde.
Pouzivali sme doteraz klasicky na vodnej baze bez parfumu a parabenov. Vsimla som si gel concieve, ktory je setrny k spermiam ale obsahuje oarabeny, takze neprichadza u mna do uvahy.
Ziadny lubricant nebrani spermiam prejst, skor naopak. Jedine spermicidny by branil. Taky je tazko vobec dostat
@michaela329
@kiki68 tak teraz ktory? 😅 Aj aliver vyzera dobre? Nepali? Nemas tazkosti po nom?
Ja som alergicka a s týmto žiadne problémy nie sú - zatiaľ 😅
@kiki68 nie je pravda, aj bežný gel dosť ovplyvňuje PH ejakulatu a to môže byť problém. Jasné, že to nie je spermicid, ale pri horšom spermiograme to hrá dosť veľkú ulohu.Túto info mám od Dr. v centre asistovanej reprodukcie.
@michaela329 ale to by toho gelu musel niekto pouzit vela. Co podla mna nie je potrebne
Tak my mame easyglide, tehu na prvy sup 😂 Spoliehat sa na to, ze by som mala po kvapke lubrikantu nejaku zabranu, tak sa mnozime ako kraliky 😂
@kiki68 pozri, ak niekto ma problém, rozhodujú aj maličkosti. Keďže to už roky riešime, tak som sa pýtala na kadečo a odporúčali používať práve gely, ktoré su určené na pocatie. Jadne, ze ak vy problémy nemate, berieš to inak a zda sa Ti to ako nic.
Bežné gély sa neodporúčajú, ak chcete otehotnieť. Okrem concive sú aj iné, ktoré sa odporúčajú. Skús viac pogooglit. Ja mám Aliver intense a je bez parabenov.