Predpis antikoncepcie

11. nov 2024

Ahojte baby, idem si po radu. Prvú antikoncepciu mi doktor predpísal niekedy vo februári s tým, že mám ju vyskúšať do konca roka a potom mi buď ju predĺži ďalej alebo mi ju teda bude musieť vymeniť za inú. Mne antikoncepcia sadla a ten recept, ktorý mi dal, mi končí na konci decembra. Tak moja otázka znie, stačí zavolať sestričke a oni mi len ďalej ten recept predĺžia alebo si behnem pre papierový recept ? Alebo musím normálne sa objednať aj k doktorovi ? Ďakujem 🙂

really8
11. nov 2024

Toto neni uz mozne🤦‍♀️

autor
11. nov 2024
tamitamitami
11. nov 2024

Zavolaj sestričke a ona ti povie, každý gynekológ môže mať troška iný postup.

really8
11. nov 2024

Pre pana fera. Zavolaj svojmu gynekologovi a miesto vypisovania na internet sa opytaj a dohodni? Odkial my mame vediet ci tvoj neznamy doktor predpise antiku po telefone alebo ta bude chciet vidiet? Je jedno kto ma aku skusenost, u tvojho lekara a v tvojom pripade to moze byt uplne inak.
To uz je neskutocne ake kraviny sa sem chodite pytat. Si dospela predpokladam tak otvor pusu a vybav si to.

autor
11. nov 2024

@tamitamitami ďakujem ti za normálnu odpoveď 🙂

really8
11. nov 2024

To ti vazne musi niekto povedat aby si zavolala sestricke? Vazne??? Vazne????

sisska96
11. nov 2024

@really8 Však vidíš jak teenager 😅 😅😅😅😅😅😅

terezia1105
11. nov 2024

Ja si tiež volam iba pre recept sestrička ho pošle do lekárne

nynia
11. nov 2024

môj ma vždy chcel vidieť ale najlepšie je zavolať tu ti nikto nebude vedieť povedať aký má prístup k tomu ten tvoj 🤣

autor
11. nov 2024

@terezia1105 ďakujem, tak spýtala som sa, keďže s tým nemám skúsenosť ešte… jasné, že mala som v pláne zavolať sestričke, ale skúsila som najprv sem sa opýtať, že ako to prebieha… neviem prečo hneď za otázku dokáže niekto človeka vysmievať 🙂