Predlzila som si antikoncepciu kvoli dovolenke a krvacala som cely cas co som brala to druhe balenie cize takych 19 dni ,ked mi mal prist menzes po dobrati druheho balenia mi zas skoncili cize sa mi to cele nejakosi poplietlo a teraz by som nechcela zobrat dalsie balenie antikoncepcie po 7dnovej pauze-chcem s nou skoncit pretoze chceme sa pokusat o dalsie babo.Ak by som teraz otehotnela bol by to problem?menzes som normalny mala naposledy pred mesiacom a pol.Bude mi vediet gynekologicka vypocitat termin porodu?
19 dní krvácania a to si neriešila? no tvoja vec,ale to nie sú lentilky...niektoré otázky ma tu vedia pobaviť napr. starosť o termín pôrodu a bábetko ešte vo hviezdach 😉 samozrejme,že vypočítajú 😉
@zuzinkazuzu urcite povie nejaky termin... aj tak je to len orientacne. niektori lekari to este potom viackrat menia podla sona..
otehotniet sa moze hned po vysadeni HAK, s tym problem nie je. Urcite aj gynekologicka bude vediet vypocitat termin porodu. Ked nie podla menstruacie tak podla sonografie urcite.