Ahojte snažíme sa o druhé bábo dr mi zistil nabeh na cystu chce mi dať antiku aspoň na polroka..má niekto skúsenosť s domácou liečbou alchimilkovy čaj alebo niečo dakujem
@alenka551 v piatok idem za ním a chce mi dať antiku na polroka cez mobil moc nechcel.somnu riešiť že mám prist
nechaj si to vysvetliť ako by to malo učinkovať a potom sa rozhodni,lekár navrhuje,ty ako pacient súhlasíš alebo nesúhlasíš...za mňa je to obyčajný farmabiznis prehnaný cez ženské telo.....
Nedala by som si antikoncepciu.. ja mam cysty s zacala som brat enzymy bol som na kontrole a nerastu.. uvidime co bude na dalsej kontrole
@15barbara1512 My sme sa tiez snažili, ked sa nedarilo doktor zistil ze mám cystu na vaječníku predpisal my antiku, rok som ju brala a nezabrala. Najhorsie bolo ze ked som nebrala antiku som ani menzes nemala tak my predpisal norithisteron myslim zetak sa to volá, to som brala 22 dni za 3 dni som menzes dostala a teraz od 3 dňa cyklu beriemClostilbelgyt 5 dni po sebe tak uvidíme
Uvidím čo mi povie v piatok vravel.ze dá sa to liekami ale že lepšie je to antiku no uvidíme ako sa rozhodnem.bo výsledky s krby neboli dobre
@15barbara1512 ahoj. ja som otehotnela aj s cystou. Časom sa potom zmenšovala počas tehu. Ja si myslím že antikoncepcia je zbytočný zásah do tela. Skús nejaké prírodné kvapky, mne dosť pomohol Gynex a to som už bola na jednej operácii cysty ale dávnejšie a to len preto lebo bola už mega veľká 10cm 🙈 mne keď pred tehu našiel lekár cystu (dvojkomorova rozmery 6*3cm) vravel že ak neodíde sama po 3 mesiacov počas menzesu, tak potom to bude riešiť. A ja som do 3 mesiacov otehotnela aj a cystou 😊
@zuzanicenka super diky mám nádej skúsim sa ho opýtať či sa to nedá najprv skúsiť prírodnou cestou
Ahojte tak bola som i dr odmietla som antiku dal mi inofolic a po 3m mám prísť a urobi mi ďalšie testy otehotnieť nemôžem teraz 1_2m kôli tomu uvidíme či pomôžu ďakujem za rady
@15barbara1512 držím palce ✊ a skús tie kvapky Gynex, su vážne super 😊
@15barbara1512 skus a uvidis, ale skor by som isla podla odporucani lekara