Dobrý deň. Môj doktor mi predpísal antikoncepciu Benidette. Keďže ju budem brať prvý krát tak by som sa chcela informovať o tom ako ju treba brať podľa dní, ktoré sú tam vyznačené .. kedy začať, kedy dať pauzu
@sandrabila kazda antikoncepcia sa zrejme berie inak. Ja som mala taku ze som ju uzivala 21 dni a sedem dni pauza. Sesternica antikoncepciu vobec nevysadza a berie ju cely mesiac. Precitaj si pribalovy letacik 🙂
Mám ju po mesiacoch takže k nim nebol pribalový letacik 🙂 a Ďakujem veľmi pekne všetkým za informácie a poučenie 🙂 🙂
Ahojte,gynekolok mi pedpisal antikoncepciu.co sa stane keď som prvú tabletku uzila po menstruacii,a nie v prvý den menstruacie?mam radšej nepokracovat v uzivani a začať až v prvý den ďalšej menstruacie?
@sandrabila ? Nechapem tvoju otazku. Doktor ti nepovedal ako ju brat? Nebol k nej pribalovy letak? 😕 Obvykle sa HA berie 21 dni a 7 dni pauza. Doktor ti asi povedal, na ktory den menstruacie by si ju mala zacat brat (niektori vravia v prvy den, ale mne napriklad moj povedal, ze si ju mam dat az na 3-4 den a tym padom by kazda dalsia menstruacia mala prist slabsia), zacnes ju teda brat v den ako ti bolo povedane - ak to vychadza na utorok, tak si vezmes z plata utorkovu tabletku, a takto ides 21 dni az prides po poslednu tabletku, nasledne si spravis 7 dnovu pauzu a z noveho plata si vezmes o tyzden neskor opat utorkovu tabletku...na toto si sa pytala ci nieco ine?