Ahojte žienky, používa váš muž kondóm a nemajú s ním problém osobne? Ďakujem za vaše postrehy.
Mame už 2 deti ,ďalšie neplánujeme i pre môj zdravotny stav a kým som nemala vnútromaternicové teliesko tak bežne si ho dal aby som náhodou tehu nebola.No len mi stále vravel že on by to chcel aj bez hocikedy a nie v kuse navliekat si to tak som si dala teliesko lebo ja nič hormalne nesmiem.
Ano. Roky a bez problemov. Povedal, ze nechce, aby som si skodila antikoncepciou.
Ked treba nema s tym problem...pouzivame ho iba v case mojich plodnych dni, inak funguje bez. Nikdy s tym nemal problem, obaja sme sa zhodli ze hormonalna antikoncepcia je hnus.
Nie, nepouziva. Kedysi, ked sme spolu este len chodili, tak pouzival. Odkedy sme spolu zacali byvat a zhodli sme sa, ze aj keby som nahodou otehotnela, tak by sme to zvladli, praktikujeme prerusovany styk. Za tych takmer 10r sme pocali jedno dieta - planovane.
Nie.ako hovori je to lizat med cez sklo.ale ani ja nepouzivam nic.a ak by sa stala nehoda co 4deti boli poctivo naplanovane takze aj sme poctivo na nich pracovali mimo nich pomaly 14rokov sa ziadna nehoda nestala.a ak by sa stala svet by sa nezrutil.takze muz si dava pozor.
ano, nema s tym problem
Ďakujem pekne za názory, môj používa kondómy, ale sme sa bavili, že veľa mužov nemá rado kondómy
My sme obaja nemali radi kondómy...
Ako sa mala narodila my gynek nasadila antikoncepciu ale nejak mi nerobí dobre (voľakedy som brala antikoncepciu 10 rokov) asi sa hormóny pomenili🙄
Keďže druhé babo nechceme používame kondomy.prvych pár dní ma dole stipalo ale už je dobre 👌 👌 👌 obaja sme si zvykli a vyhovuje nám to.
My mame tri deti,zatial pouzivame kondom,muzovi to nevadi,ale do buducna by sme to radi riesili asi vazektomiou u muza,len sa akosi k tomu nevieme dopracovat.
@sigynka máš pravdu, že nemá veru rado. Môj drahý tak isto. Raz sme to aj skúšali ale potom sme ho odhodili lebo jemu strašne vadil a musím sa priznať, že aj mne.
Pred tym ako sme chceli deti sme ich normalne pouzivali, ja som nechcela antikoncepciu a zhodli sme sa na tom obaja. Takze sme pouzivali kondomy a nikdy s tym nemal problem. Potom ked sme sa snazili o prve aj o druhe dieta tak sme nepouzivali a uz teraz mam tiez teliesko
Keď sme sa chránili, používal.
Počas plodnych dni kondom, mimo plodnych bez.... 4 roky som neotehotnela s touto metodou, potom sme sa pokusali kym som neotehotnela a teraz kojim,/ v noci malu nekojim vobec-prespi mi viac ako 8h takze to uz nie je spolazliva metoda/ ale nechcela som si dat antikoncepciu co mozu aj dojciace / prejde aj do MM trochu hormonov, aj ked je to zanedbatelne/ tak pouzivame prerusoavanu ale nie je to uplne ono.. Kondom mi robil zle koli nastrihu...
Áno, používa....dlhé roky sme len na kondomoch.,.,je to o zvyku a hlavne mi nechce ničiť zdravie umelými hormonálnu....vyhovuje nám obom
Nie.nechce.dava si pozor 😂 tak dufam ze to bude fungovat ako doteraz.ja antiku nechcem
ked sme spolu chodili, parkrat sme mali aj kondom ked som sa rozhodla vysadit anti, ale potom uz ani to.. nemal s tym problem nikdy, len sa nam to proste nechcelo riesit, beriem to ako mierne kazenie spontannosti..
vzdy sme to brali tak, ze ak by sa prihodilo babo tak to nejako zvladneme (nebojte zabezpeceni sme boli)..
nakoniec sme po 7dmich rokoch planovane splodili syna o 11m po jeho narodeni vznikla necakane dcera a potom sme si naplanovali este syna.. takze iba raz sa stalo necakane tehotenstvo (vdaka zato) a teraz zase fungujeme bez nicoho..
@sigynka nie nepoužíva.... Načo by ho používal?