Poraďte spoľahlivú alternatívu k antikoncepcii

anonym00000
6. jan 2021

Ahojte, vysadila som antikoncepciu kvôli zdravotným problémom a rozhodujem sa o inej ochrane. Mam ale problém že inej ochrane nejak neverím, čítam aj diskusie ohľadne ochrany ale zatiaľ som prišla nato, že k obyčajným kondómom som dosť skeptická. Vedeli by sme poradiť nejakú spoľahlivu alternatívu ku antikoncepcii?

kitycat
6. jan 2021

Vraj drzat pilulku kolenami pomaha 😆 Ono docitas sa kade tade ze obcas vsetky sposoby ochrany zlyhaju...

sona96
6. jan 2021

@anonym00000 skús dať šancu pesaru, ja som s ním spokojná

anonym00000
autor
6. jan 2021

@sona96 rozmýšľala som nad pesarom caya no písali že sa neodporúča pri maternici naklonenej dozadu čiže nie som si úplne istá

lindusss2016
6. jan 2021

@sona96 ja nad pesarom tiez uvazujem, len sa chcem opytat, ci si ored tym bola aj u gynekologicky sa odmerat 😃

marpe2
6. jan 2021

@lindusss2016 tiež používam pesar (Evanella) a u gynekologičky som nebola. Kúpila som podľa ich návodu a sedí 😉

lindusss2016
6. jan 2021

@marpe2 no tak ono to asi sedi vo vacsine pripadov, ale uz som citala, ze nesadol. A este sa chcem spytat, ci to nie je cudne mat ho tak po styku este zavedeni 6 hod ci kolko... toto ma dost odradza 🤔

marpe2
6. jan 2021

@lindusss2016 ja používam aj menštruačný kalíšok a ten mám zavedený 4 dni v kuse (ženy, čo majú dlhšiu menštruáciu ho tam majú aj týždeň), takže mi to nepríde čudné. A hlavne, vôbec nijak ho necítim, takže si skôr musím ráno pripomenúť, že ho musím vybrať 😃

sona96
6. jan 2021

@lindusss2016 ahoj nie nebola som, objednávala som podľa inštrukcií a sedí. A vôbec nie je čudné to mať, väčšinou sa milujeme večer a ráno ho vyberiem,.nikdy mi ani nenapadlo, že by to malo byť čudné

sona96
6. jan 2021

@anonym00000 ja by som volila femcup...používala som aj cayu, ale ja som s tým pesarom nebola spokojná. Sám o sebe nechráni až tak dobre a po čase mi začali tie gély robiť problémy a aj mužovi.

lindusss2016
7. jan 2021

@sona96 no a tie gely su druha vec, ze moc ich nechcem pouzivat. Pri fempcupe to nie je potrebne?

sona96
7. jan 2021

@lindusss2016 nie, tam sa nepoužívajú