Ahojte chcle by som sa opýtať mám z predošleho blistra len 16 tabliet AtK / pýtam sa preto ,lebo som ju vysadila som pre zdra. problémy a opäť som ju nasadila ,ale zostalo mi len 16ks a je mi to ľúto vyhodiť / a chcem sa opytať ked ich teda vezmem tak ako sa má teda prvú v deň ms a každý deň jednu po dobu tých 16 dní možem normálne dobrať tu 16 a potom dať tých 7 dní pauzu a nasadiť na 8 deň nový blister z 21 tabletami? budem normálne chranená? ďakujem za odpoveď ..
Nerozumiem, prečo nedvihneš telefón (dá ti to asi takú námahu ako ťukanie do klávesnice) a neopýtaš sa na to svojho gynekológa....
Mne je napr. úplne jedno, či nechcene otehotnieš alebo nie, či si rozhádžeš týmto cyklus alebo nie, tak ti napíšem: "hej, kľudne si to tak daj, to je v pohode".... Urobíš to? Stačí ti taká odpoveď?
😕 🙄
Pokial sa ma uzivat 21 tabliet a potom 7 dni pauza tak nerozumiem preco zvazujete uzit iba tych zvysnych 16. Ved to sa nemoze iba tak halabala uzivat.
nechapem, preco ste brali len 5 tabliet z blistra? to mi je velka zahada. HAK sa uziva, aj ked ste chora. a urcite nemate uzivat 16 dnovy blister. nedojedene tabletky vyhodit a uzivat normalne klasicke 21 tblt balenie. nemozete uzivat HAK ako sa vam paci.
tych 16 tabletiek mozes tak akurat vyhodit, alebo si ich nechat do zalohy, ak by si stratila z celeho blistra nejaku tabletku.
ja by som tych 16 radsej vyhodila a zacala normalne.....po zacati tabliet treba pouzivat prvych 7 dni aj inu ochranu je to napisane aj v pribalovom letaku