Poradíte ohľadom užívania antikoncepcie?

michaelamedova
17. jún 2014

Ahojte chcle by som sa opýtať mám z predošleho blistra len 16 tabliet AtK / pýtam sa preto ,lebo som ju vysadila som pre zdra. problémy a opäť som ju nasadila ,ale zostalo mi len 16ks a je mi to ľúto vyhodiť / a chcem sa opytať ked ich teda vezmem tak ako sa má teda prvú v deň ms a každý deň jednu po dobu tých 16 dní možem normálne dobrať tu 16 a potom dať tých 7 dní pauzu a nasadiť na 8 deň nový blister z 21 tabletami? budem normálne chranená? ďakujem za odpoveď ..

sense
17. jún 2014

ja by som tych 16 radsej vyhodila a zacala normalne.....po zacati tabliet treba pouzivat prvych 7 dni aj inu ochranu je to napisane aj v pribalovom letaku

piacere
17. jún 2014

Nerozumiem, prečo nedvihneš telefón (dá ti to asi takú námahu ako ťukanie do klávesnice) a neopýtaš sa na to svojho gynekológa....
Mne je napr. úplne jedno, či nechcene otehotnieš alebo nie, či si rozhádžeš týmto cyklus alebo nie, tak ti napíšem: "hej, kľudne si to tak daj, to je v pohode".... Urobíš to? Stačí ti taká odpoveď?

😕 🙄

janesa1984
17. jún 2014

Pokial sa ma uzivat 21 tabliet a potom 7 dni pauza tak nerozumiem preco zvazujete uzit iba tych zvysnych 16. Ved to sa nemoze iba tak halabala uzivat.

stanislavao
17. jún 2014

nechapem, preco ste brali len 5 tabliet z blistra? to mi je velka zahada. HAK sa uziva, aj ked ste chora. a urcite nemate uzivat 16 dnovy blister. nedojedene tabletky vyhodit a uzivat normalne klasicke 21 tblt balenie. nemozete uzivat HAK ako sa vam paci.

katka25m
17. jún 2014

tych 16 tabletiek mozes tak akurat vyhodit, alebo si ich nechat do zalohy, ak by si stratila z celeho blistra nejaku tabletku.