Poradíte antikoncepciu, z ktorej nepriberiem?

ajkadi
14. jún 2016

beriem ho už asi 9 rokov a do teraz som si to neuvedomovala nakoľko som bola vždy silnejšia ako moje rovesníčky.Keď som otehotnela pribrala som 13kíl, a po pôrode som behom dvoch týždňov bola na svojej váhe do pôrodu som mala vždy menzes presne sedem dní,odkedy som začala brať antik znova menzes mám zrazu 3-5 až sedem dní hore dole a váha mi šla za dva roky 8kíl hore nejak som si to neuvedomovala lebo moja jediná starosť bol malý až teraz už keď je väčší ma na váhu začalo upozorňovať okolie tak mi to došlo až teraz.Chcem sa poradiť ohľadom inej antikoncepcie z ktorej nebudem priberať nebránim sa ani nejakej dane alebo tak, lebo v najblišej dobe určite neplánujem druhé bábo tak ak mi viete poradiť ďakujem.

anjelicek26
14. jún 2016

Pribrat ako zena s nejakou tou predispoziciou "byt silnejsia ako ostatne " za 2 roky 8 kil popri dietati a nestihani - teda nepravidelnej strave, pomenej pohybe a jedeni "ked to stihnem" je prepac skutocne uplne normalne, ked clovek na to neda pozor... antikoncepciu zmenit samozrejme mozes, aj teliesko, ale to je otazka na gynekologa a nie na forum, kedze kazda zena reaguje inak...