stala sa mi taká vec neviem či ste sa s tým už stretli alebo či by ste mi vedeli pomôcť ale ja som sa pomylila v užívaní tabletiek skončila som balenie a mala som mať pauzu ale ja som si pauzu urobila len dva dní a potom som začala brať zas nové balenie čiže som nemala pauzu 7dní ale len dva myslíte si že to veľmi vadí ? Ide mi hlavne o to ci by som mohla byť tehotna.s priateľom som spavala počas týchto dní preto sa bojím . bábätko ešte nechcem a k doktorovi ísť nemôžem aj keby som chcela ďakujem vopred za odpovede
tiez si myslim, ze tehotna nebudes, aj ked ja by som sa po takomto zisteni chranila ten tyzden (zvyknu tak pisat v letakoch) ... to si kedy zistila, ze beries tbl skor, ze si stihla s priatelom spat? ved to sa da riesit ad hoc precitanim pribaloveho letaka.
tiez si myslim, ze ti to rozhadze cyklus - za tie dva dni si ms dostala, ci nie?
Nie, nevadí to, neboj, ber normálne celé balenie teraz. A chránená si normálne, celý čas, ale musíš teraz dobrať celé balenie.
Len dnes som to zistila pretože som mala strašne veľa veci v hlave a úplne som sa pomylila a až dnes som zistila že veď ja mám mať 7dnovu pauzu a urobila som si dvojdňovú..dúfam babulky že to naozaj nevadí. No a menzes som ešte nedostala aj keď som mala včera dostať .
Tak chvalabohu . Ďakujem vám veľmi pekne za vaše odpovede
@minacka tehotna nebudes, ved si tabletky brala ako treba len si sa zmylila a zacala si skor nove balenie...horsie by bolo keby si sa pozabudla a zacala blister neskor ako treba
Skor to moze mat vplyv na menzes...dostala si ho?